Външна батерия Adata X7000 зарежда 3 пъти смартфона

Външните батерии X7000 имат атрактивен и свеж дизайн

Adata Technology обяви нова външна батерия X7000 за зареждане на мобилни устройства с капацитет 7000mAh. Моделът се отличава със стилен дизайн и избор на три цветни корпуса.

X7000 идва с два USB изходни порта и обща сила на тока от 2,4A, като по данни на производителя може да зареди напълно смартфон 3 пъти и осигурява едно пълно зареждане на таблет.

Сигурността на работа е гарантирана с интелигентна електрическа верига с многостепенна защита и високоиздръжливи материали. Електрическата верига на батерията има шестстепенна защита срещу претоварване, прегряване, високи и ниски нива на подаваното напрежение, както и в случай на късо съединение.

Допълнително, за направата на корпуса на Adata X7000 е използван издръжлив и пожароустойчив поликарбонат, който е сертифициран със стандарт на устойчивост IEC 60950.

Предложената от Adata комбинация от устойчив алуминиев корпус и частичен здрав пластмасов панел, придава на X7000 атрактивен и свеж дизайн, а потребителите могат да избират между три цвята – титаниево сиво, синьо и червено.

Наличният LED индикатор информира за статуса на батерията, включително и със специално обозначаване при достигане на нисък заряд. Батерията ще се предлага от партньорите на Adata на българския пазар, но цената на продукта все още не е обявена.

Коментари по темата: „Външна батерия Adata X7000 зарежда 3 пъти смартфона”

добавете коментар...

  1. Александър Волт

    Пичооооооооооеееееееееееее. Мощността не се мери в Ампери , а във Ватове. В Ампери се мери сила на тока. Вземете си оправете статията

  2. асд

    “като по данни на производителя може да зареди напълно смартфон 3 пъти и осигурява едно пълно зареждане на таблет.” Как ги смятат тези неща… Да дойде да ми зареди xiaomi-то със 4100mAh батерия 3 пъти….

Коментар