Излиза подобрен Outlook за Android и iOS

Обновеният Microsoft Outlook за iOS и Android е достъпен за сваляне безплатно

Обновеният Microsoft Outlook за iOS и Android е достъпен за сваляне безплатно

Microsoft пусна нова версия на имейл приложението Outlook за мобилни устройства под управление на iOS и Android. Актуализацията внася подобрения преди всичко в потребителския интерфейс.

Така например, четенето на съобщения е станало по-удобно – всички те са разгърнати и ясно отделени едно от друго. Като кликне на разговор в папката „Входящи”, потребителят автоматично се връща там, където е спрял последния път, т.е. не му се налага да прелиства кореспонденцията в търсене на необходимото съобщение.

При въвеждане на отговор потребителят може да прегледа и превърти по-ранни съобщения от разговора, като просто натисне бърз отговор в долния край на екрана. Тези възможности постепенно се внедряват за акаунтите в Outlook.com, Gmail, Yahoo и iCloud, а скоро ще бъдат реализирани и в Office 365.

Приложението Microsoft Outlook за iOS и Android е достъпно за сваляне и ползване безплатно съответно от онлайн магазините App Store и Google Play за всяка от платформите.

Даунлоуд: Microsoft Outlook за Android; Microsoft Outlook за iOS

Коментари по темата: „Излиза подобрен Outlook за Android и iOS”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Ако е “подобрен” както “подобриха” Skype, директно ще е за боклука. MS има ужасяващата политика силово да налага хаотични антиергономични интерфейси, които са способни да вкарат потребителя в бяс.

Коментар