LEAGOO стана официален партньор на Тотнъм

LEAGOO стана първият официален партньор за мобилни телефони на футболен клуб Тотнъм Хотспър

Китайският бранд LEAGOO обяви днес ексклузивно партньорство с английския футболен клуб Тотнъм Хотспър в сферата на мобилните телефони. Договорът за глобално стратегическо партньорство е за срок от пет години, стана ясно на официална пресконференция в Лондон. Сътрудничеството стартира още през м. юли 2017 г. и ще продължи до м. юли 2022 г. Така списъкът на китайските спонсори на Висшата лига се разшири с още една компания.

Тотнъм обяви на уеб страницата си ексклузивното партньорство с LEAGOO

В последните години бракът между спорт и технологични брандове не е нещо необичайно. След партньорствата между Vivo и FIFA World Cup, Oppo и ФК Барселона, Huawei и Меси, на преден план излизат LEAGOO и Тотнъм Хотспър. Това ново сътрудничество има за цел да приобщи феновете на Тотнъм към потребителската общност на LEAGOO и същевременно да подобри глобалния бранд имидж на компанията чрез поредица от интерактивни маркетингови инициативи, които реализират плавно плана за разширение на китайския производител.

Звездите на Тотнъм ще участват в изяви на пазарите, на които оперира LQAGOO

Като ексклузивен официален партньор на Тотнъм Хотспър в индустрията на мобилните телефони, LEAGOO ще стартира стратегически маркетингови и рекламни кампании по целия свят заедно с футболния отбор през следващите пет години. LEAGOO не само ще пусне на пазара брандирани със символите на Тотнъм смартфони LEAGOO T5, но и различни футболисти на клуба ще имат възможност да се появяват на пазарите на LEAGOO. Емблематичният петел, който е част от над 100-годишната история на Тотнъм Хотспър, ще гастролира също на световния пазар по различни начини.

Брандирани със символите на Тотнъм смартфони ще зарадват феновете на английския клуб по света

Брандът LEAGOO разширява присъствието си на световния пазар, откакто е основан през 2014 г. Компанията не спира с достиженията, постоянно повишава ресурсите си за научноизследователска и развойна дейност и усъвършенства концепцията си за управление, за да служи по-добре на потребителите на мобилни телефони. Взаимоизгодното сътрудничество с Тотнъм Хотспър ще се превърне във важно събитие за LEAGOO и ще позволи на двете страни да постигнат по-голяма стойност в своите сфери на действие.

LEAGOO и Тотнъм ще пишат заедно историята си в следващите пет години

Готова е и официалната уеб страница с активности на LEAGOO и Тотнъм, на която феновете на двата бранда могат да следят текущите инициативи. Същевременно, китайският производител обяви кампания за актуалния смартфон LEAGOO T5 (неограничено издание), в рамките на която потребителите могат да придобият устройството със $70 отстъпка.