HP DeskJet GT печата безжично големи обеми

HP DeskJet GT печата до 8 000 страници с комплект от 3 цвята или до 5 000 страници с черна мастилница

Нова серия мастиленоструйни устройства HP DeskJetGT 5820/10 Аll-in-one, очаквани на пазара у нас, осигуряват безжичен печат в големи обеми на ниска цена.

HP DeskJet GT печата до 8 000 страници с комплект от 3 HP цвята или до 5 000 страници с HP черна мастилница. Оригиналните HP мастила използват специална формула за предоставяне на ясен текст, живописна графика и снимки, които да издържат на поливане с вода и избледняване, с професионално качество и възможност за печат без рамка.

Презареждането на мастилото е изключително чисто и лесно с иновативната HP система. Мастилниците се поставят в принтера без да е необходим допълнителен натиск. В същото време потребителите могат лесно да наблюдават нивата на мастилото, благодарение на прозрачните мастилници.

Новият HP DeskJet GT 5820 All-in-one позволява на потребителя да работи от разстояние, чрез смартфон или таблет, и да прави персонализирани настройки на принтера, използвайки само мобилното си устройство. Дори без безжична мрежа, Wi-Fi direct осигурява на потребителите директна връзка към техните принтери от мобилното устройство у дома.

Презареждането на мастилото на HP DeskJet GT е изключително чисто и лесно с иновативната система на HP

В допълнение, с приложението HP All-in-One Printer Remote потребителите могат да изпращат сканирани файлове по имейл или в облачно пространство чрез техните мобилни устройства. Приложението поддържа печат от разнообразни устройства, вкл. iPhone и iPad, използвайки технология AirPrint, или от смартфони и таблети с операционни системи Android, Windows 8, Windows 10, и от Google Chrome.

Моделът HP DeskJet GT 5810 All-in-One предоставя същите функционалности като 5820, с изключение на безжичните възможности. Цените на новите устройства не се съобщават.

Коментар