Reboot Restore Rx Pro – защитава диска от промени

Reboot Restore Rx Pro се явява полезен инструмент за потребители, които се нуждаят от бърз и ефективен инструмент за възстановяване на техните PC-та до последното стабилно състояние

Програмата Reboot Restore Rx Pro, известна преди като Drive Vaccine, защитава твърдия диск от промени, като предлага възможности за възстановяване и поддържа множество РС чрез отдалечен мрежов достъп.

Специалистите, които поддържат голям брой РС в училища или в компютърни лаборатории, се нуждаят от ефективен инструмент за защита на твърдите дискове от инцидентни промени. Reboot Restore Rx Pro е решение за подобни случаи със своите средства за бекъп и възстановяване, които осигуряват надеждна защита на диска.

Всички конфигурационни настройки се правят при инсталиране на приложението, а накрая се задава администраторска парола, която възпрепятства неупълномощения достъп. Можете да посочите също кои дискове да бъдат защитавани, както и да създадете диск-изключение, в който да запазите някои нови или променени файлове и приложения.

Reboot Restore Rx Pro предлага още сървър за отдалечен контрол, който работи като Windows услуга. Администраторите могат да се свързват към сървъра през графичен интерфейс (GUI), като посочат IP адреса на отдалечената машина и номера на порта, използван за отдалечено управление чрез този инструмент (9000 по подразбиране), заедно с потребителското име и паролата. Сървърът може да се инсталира на неограничен брой РС.

Като цяло, Reboot Restore Rx Pro се явява полезен инструмент за потребители, които се нуждаят от бърз и ефективен инструмент за възстановяване на техните PC-та до последното стабилно състояние. Програмата работи безпроблемно с Windows 10.

Даунлоуд: Reboot Restore Rx Pro

Коментар