Виваком обяви нова тарифна линия за бизнеса

Тарифната линия Business Smart включва предложения за различни по размер компании

Нова тарифна линия на Виваком – Business Smart, създадена за нуждите на бизнеса, предлага редица предимства на компаниите. Те могат да ползват неограничени MB на максимална скорост у нас и в страните от ЕС с тарифен план Business Smart U, както и безплатни минути към най-много международни дестинации. Business Smart предоставя и много повече безплатни МВ в роуминг в ЕС. 

„Това е предложение, което не само отговаря на настоящите обстоятелства, в които работи българският бизнес, но и в много отношения предвижда нуждите от комуникация и обмен на данни в предстоящите условия за развитие“, заяви Светлин Лебанов, мениджър продукти и услуги за бизнес клиенти във Виваком.

Business Smart предлага още неограничени разговори в България и в страните от ЕС, повече безплатни минути за международни разговори в страните от Зона 1 и за първи път – включени минути за международни разговори в страните от Зона 2.

От оператора изтъкват като ключово предимство на новата тарифна линия разделението на включените минути по отделни дестинации. Така клиентите ще имат контрол при изразходването на минутите в тарифния си план.

Бизнес тарифите, разработени от Виваком, са шест, като всяка от тях отговаря на размера на бизнеса – от XS до XL, а последният U размер е подходящ за по-големите компании, уточниха от телекома.

Месечните такси варират от 10 до 99 лв., като, например, за 30 лв. месечен абонамент една компания би получила  неограничени разговори в България и ЕС, 500 минути към зона 1, 100 минути към зона 2, 10 000 MB на максимална скорост в България и ЕС, както и допълнителни 5 300 безплатни МВ в роуминг в ЕС.

Компаниите могат сами да допълнят разработените тарифни планове, според собственото им потребление. Това се постига с допълнителните пакети към Business Smart тарифите. Така например, срещу месечна такса от 2, 3 или 5 лева клиентът получава съответно допълнителни 1000, 3000 или 5000 MB за ползване както в България, така и в роуминг в ЕС.

Подобно предложение е достъпно и за фирми, в които разговорите все още са по-често използваният начин на комуникация. Срещу ниска месечна такса допълнителните пакети за разговори предлагат до 1000 включени в таксата минути.

Коментар