Radeon Pro Software Enterprise Driver с нова версия 17.Q4

Графичният драйвер Radeon Pro Software Enterprise Driver 17.Q4 предлага подобрена защита с AMD Secure Processor

Нова версия на драйвера за професионални потребители Radeon Pro Software Enterprise Driver 17.Q4 поддържа виртуализация за Citrix XenApp и VMware Linked Clones, оптимизации за разработчиците на игри и функции за по-бърз и фин запис и снимки на екрана с Radeon Pro ReLive.

Една година след пускането на програмата AMD Enterprise Driver, софтуерният пакет продължава да надгражда качествата на приоритетна 24/7 поддръжка, като вмъква най-новите характеристики на Radeon Pro Software в Enterprise драйвера с по-широка поддръжка на хардуера на Radeon Pro и AMD FirePro.

Защита от корпоративно ниво 24/7: Процесорът за защита – AMD Secure Processor, намиращ се на платките на новите, AMD Vega-базирани Radeon Pro графични карти Radeon Pro WX 9100, Radeon Pro SSG и Radeon Vega Frontier Edition, извършва валидация на фърмуера при стартиране, работи съвместно с Radeon Pro Software и Windows Defender Device Guard, когато използва Windows 10 Enterprise Edition, за да помогне да се предотвратят зловредните атаки, а по време на изключване (shutdown) AMD Secure Processor продължава да защитава обвързания с графиката IP.

Оптимизирани работни потоци при разработката на игри: Една нова (и опционална) характеристика Driver Options позволява на разработчиците безпроблемно да сменят драйверите – Radeon Pro Software с най-новия Radeon Software Crimson ReLive Edition за Radeon Pro драйвер, за да ги тестват при игри и да оптимизират изживяванията в тях. При 17.Q4 тази характеристика сега е достъпна за още професионални хардуерни продукти, като поддържа всички Radeon Pro WX карти (само десктоп) и всички Radeon Vega Frontier Edition карти. Driver Options изисква Windows 10.

Виртуализационна поддръжка за Citrix XenApp и VMware Linked Clones: 17.Q4 вече позволява на корпоративните потребители да използват продуктите AMD FirePro S7100-серия, за да ускоряват приложенията, използвани със Citrix XenApp. Предприятията с VMware vSphere 6.5 също ще се възползват от technical preview поддръжката на AMD за Linked Clones виртуални машини. Това решение дава на ИТ мениджърите инструментите за премахване на скъпите ресурсни ограничения, налагани при инсталации на Full Clones.

Radeon Pro ReLive, презаредена: Radeon Pro ReLive също е актуализирана и усъвършенствана в 17.Q4, като включва по-висок максимален битрейт на запис (до 100 Mbps), прозрачност на камерата, подобрени известия и усъвършенствани аудио контроли.

Поддръжка на един драйвер: AMD предлага един единствен драйвер (one driver) за целия свой графичен хардуер, като позволява на потребителите да пускат без проблеми професионални приложения както на физически, така и на виртуални машини с един и същ драйверен пакет. Radeon Pro Software Enterprise Driver 17.Q4 One Driver поддръжка е създаден изключително за корпоративните клиенти.

Даунлоуд: Radeon Pro Software Enterprise Driver 17.Q4

Коментар