WiFi Action Camera 1080P – улавя и запомня изживяванията

Компактна и лека, екшън камерата се носи удобно навсякъде и е лесна за употреба

Компактните екшън камери се превърнаха в желан спътник за активните хора, които искат да съхранят най-вълнуващите моменти от своите преживявания по време на спортуване, туризъм, колоездене или шофиране, плуване и гмуркане. Тези устройства са достъпни като цена, имат малки размери, леки са и удобни за носене и ползване, като освен това предлагат отлични технически характеристики.

На цена под 22 долара, например, се предлага WiFi Action Camera 1080P, която несъмнено е една от най-привлекателните като цена/възможности екшън камери на пазара. Моделът се отличава с широк 140-градусов обхват, ярък 2,0-инчов LCD екран за мониторинг в реално време и преглеждане на записите, поддръжка на HD видеозапис 1080P и снимки с резолюция 12 мегапиксела.

Екшън камерата поддържа запис на видео с резолюция до 1080P и има ярък 2,0-инчов екран за мониторинг и преглеждане на записите

Предвидени са няколко режима, които улесняват работата с екшън камерата в различни сценарии, вкл. Time Lapse Video, Loop Recording, Timer Photo и Car, а функции като WiFi, Anti-shake, Motion Detection и Rotate допълват качествата на WiFi Action Camera 1080P. Функцията Anti-shakе, например, предотвратява заснемането на неясни изображения, в резултат на движение или разклащане с ръката.

Можете да ползвате камерата при плуване и гмуркане под вода на дълбочина до 30 метра

Нещо повече, WiFi Action Camera 1080P е водоустойчива, така че е напълно използваема при плуване и гмуркане. Можете да правите с нея снимки под вода на дълбочина до 30 метра, според  описанието в онлайн магазина Tomtop. Налични са още функции като Motion Detection, Record Audio, Rotate, WDR, Auto Power и Time Stamp, както и слот за microSD карти памет.

Камерата се доставя в комплект с механизми за закрепване, вкл. за защита от вода

Екшън камерата поддържа Wi-Fi комуникации, благодарение на което можете лесно да прехвърлите заснетите снимки и видео (до 1080P при 30fps) към смартфон и да ги споделите с приятели в социалните мрежи. Поддържаните формати са JPG за снимки и AVI за видео.

В момента WiFi Action Camera 1080P се предлага на флаш цена от $21,84 в комплект с различни механизми за закрепване, вкл. за защита при използване във вода, USB кабел и ръководство за потребителя. Камерата поддържа интерфейси на няколко езика, вкл. английски, немски, руски и др. Доставя се от Tomtop с презареждаема батерия 900 мАч, има размери 5,9х4х2,5 см и тежи само 50 грама.