Andoer AN1 – екшън камера за 20MP снимки и 4K Ultra HD видео

Andoer AN1 е 4К 24fps екшън камера с голям и чувствителен тъчскрийн

Разнообразието от екшън камери на пазара е впечатляващо. Потребителите имат избор от все по-функционални устройства, на напълно приемливи цени. Един от популярните брандове в този сегмент е Andoer, който предлага достъпни ценово екшън камери за качествени снимки и видео.

Ще ви представим модела Andoer AN1 – компактна екшън камера, способна да прави снимки с резолюция 20MP и да записва 4K видео с кадрова честота 24 fps. Камерата, доставяна от онлайн магазина Tomtop на цена под $60 (с купон), се базира на чипсет Novatek 96660, сензор IMX078 CMOS и широкоъгълни (170°) HD лещи, плюс технологии за подобряване на качеството на изображенията.

Andoer AN1 4K използва сензор IMX078 CMOS и широкоъгълни (170°) HD лещи

Екшън камерата разполага с голям и чувствителен тъчскрийн с диагонал 2,31 инча. Поддържа функции като жироскоп, петкратен зум, външен микрофон, завъртане на изображенията, PC камера и др. Доставя се със здрав калъф за носене и различни приспособления и аксесоари за любителите на спорта и екстремните преживявания.

Andoer AN1 може да заснема изображения и видео с високо резолюция и качество. Моделът поддържа максимум 4K P24 (2880×2160) UHD видео заснемане и до 20MP (5120×3840) резолюция при статични снимки. 2,31-инчовият HD тъчскрийн осигурява отлична видимост и лесни операции с камерата.

Управлението на камерата е максимално улеснено от сензорния дисплей

Устройството поддържа множество режими на снимане, вкл. Loop Recording, Time Lapse Video, Self-Timer, Burst Photo и Scene. В допълнение, жироскопът за видео и функцията за стабилизиране (Anti-shake) при статични снимки помагат да се улови по-ясна и стабилна динамична картина.

Andoer AN1 може да се свързва към смартфон през безжична Wi-Fi връзка за споделяне на заснетите кадри с приятели. Камерата поддържа и свързване към външен микрофон през mini USB 2.0 порт с цел запис на звук с професионално качество. Екшън камерата върви в комплект с водоустойчив корпус, който позволява на потребителите да правят снимки под вода на дълбочина до 30 метра.

Andoer AN1 4K се доставя с чантичка за носене и водоустойчив корпус

Цената на Andoer AN1 е напълно достъпна за всеки потребител, който иска да запамети и сподели вълнуващите моменти при спортуване, туризъм, гмуркане и други занимания. Tomtop продава камерата само за $59,99 – цена, която е валидна при въвеждане на купон WDANG, даващ право на $15 отстъпка. Устройството се доставя от склад в Германия.

Коментар