Xiaomi 70 Minutes Car DVR – гласов видеорегистратор

Xiaomi 70 Minutes Car DVR се отличава с нестандартния си цилиндричен дизайн и гласов контрол

Каквито и продукти да създава, Xiaomi се ръководи от желанието да предложи на потребителите удобство, стил и качество. Достойнствата на китайския бранд личат не само при смартфоните и фитнес гривните, които са най-популярните продукти на Xiaomi, но и за устройства като смарт колонки или видеорегистратори за автомобили.

Стилен и функционален, видеорегистраторът Xiaomi 70 Minutes Car DVR се отличава с висококачествено заснемане, благодарение на сензор за изображения Sony IMX323. Това устройство грабва вниманието сред останалите продукти с подобно предназначение на пазара с елегантната си цилиндрична форма.

Видеорегистраторът поддържа запис на видео с резолюция Full HD 1080p при 30 кадъра в секунда (fps), с компресиране H.264, както и на снимки с високо качество. Голямо предимство на модела е гласовото управление! Можете да кажете на това устройство да снима, да записва, да се включи и изключи, както и да включи/изключи безжичната Wi-Fi връзка.

Видеорегистраторът може да се настройва по най-удобния начин за водача

Xiaomi 70 Minutes Car DVR има широк зрителен обхват от 130 градуса (FOV) и настройваем механизъм за закрепване, за да отговори най-добре на потребителските предпочитания. Можете в реално време да виждате на смартфона си заснеманото видео от устройството и да го споделяте в социални мрежи, ползвайки за целта мобилното приложение за iOS или Android и безжичната Wi-Fi връзка.

Видеорегистраторът Xiaomi 70 Minutes Car DVR се предлага в момента на специална цена от $35,99 в онлайн магазина GearBest при въвеждане на купон ghesaaa, плюс $1,53 за доставка. В комплекта на устройството влизат захранващ адаптер за кола и 3,5-метров micro USB захранващ кабел. Видеорегистраторът е оборудван с батерия 240 мАч и тежи само 70 грама.