Xiaomi Xiaoyi Travel Camera – записва и пази при пътуване

Xiaomi Xiaoyi Travel Camera е стилно устройство за запис на видео при пътуване, лесно за монтаж и ползване

Все повече шофьори монтират в колите си видеорегистратори, или компактни камери, които правят снимки и записват видео за различни цели – било то да се съхранят интересни моменти, за ориентиране в пътната обстановка или пък за доказателства при инциденти. На пазара има огромно разнообразие от подобни устройства, а тук ще ви представим от един качествен продукт с бранда Xiaomi.

Моделът, чието пълно наименование е Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Traveling Data Recorder Camera, се явява лесно за инсталиране в колата и удобно за ползване устройство, което работи в тандем с мобилно приложение и се отличава с високо качество на записваните кадри – нещо, което е характерно за всички продукти на китайския производител Xiaomi.

Xiaomi Xiaoyi Travel Camera работи перфектно в тандем с мобилно приложение

Камерата се предлага в комплект със зарядно устройство за кола и USB кабел, с който видеорегистраторът се свързва към зарядното. В комплекта, доставян от онлайн магазина Tomtop, е включен също механизъм за фиксирано монтиране на камерата, а Xiaomi предлага и мобилно приложение, с помощта на което потребителят може да управлява регистратора и същевременно да получава на екрана снимки и видео от него.

Видеорегистраторът се доставя в комплект със зарядно за кола

Камерата Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Traveling Data Recorder Camera включва интелигентна система за известяване ADAS, която се грижи за безопасността в реално време, като информира шофьора за рискови действия и опасности от инциденти. С опростен и удобен дизайн, камерата се отличава още с голяма апертура F1.8 и широк обхват от 165° за покриване на три пътни ленти, нощно виждане, здравина и устойчивост, както и със защита на записаните файлове.

За разлика от други видеорегистратори, Xiaomi Xiaoyi Travel Camera прилича удивително на познатите компактни фотоапарати

Видерегистраторът включва Wi-Fi функционалност (802.11n) и възможност за споделяне на записа само с натискане на един бутон (за смартфони с Android 4.1, IOS 7.0 и по-нови версии). Записът от камерата е с високо качество – до 1296p UHD 30 кадъра в секунда (fps) и 1080p при 60 fps с кодиране h.264 във формат MP4 – и може да се преглежда на 2,7-инчовия широк 16:9 дисплей с резолюция 960×240 пиксела, както и да се предава към екрана на смартфона.

Xiaomi Xiaoyi Travel Camera се закрепва обикновено отдолу под огледалото за обратно виждане

Камерата е оборудвана с микрофон, говорител и литиево-полимерна батерия с капацитет 240 мАч. Обработката на изображенията се извършва от професионален двуядрен процесор с DSP технология. Устройството има компактни размери – 7,4х1,94х5,24 см и тегло само 289 грама. Монтира се обикновено под огледалото за обратно виждане, за да заснема случващото се зад колата и отстрани на пътя.

2,7-инчовият LCD екран на камерата предлага ясна картина за случващото се на пътя

Моделът Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Traveling Data Recorder Camera се предлага в момента на намалена цена от $43,99 по случай Black Friday (при нормална цена $71,80) в глобалния онлайн магазин Tomtop, без допълнителни разходи за доставка, освен дължимите митнически такси при вноса. Комплектът на устройството включва самата камера, механизъм за монтиране, зарядно за кола, кабел и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Xiaomi Xiaoyi Travel Camera – записва и пази при пътуване”

добавете коментар...

  1. :о)

    Толкова писаници за 1 тъп видео регистратор…нивото пада…комерса движи…

Коментар