ThiEYE T5 Edge – идеална екшън камера за спорт

ThiEYE T5 Edge е създадена със стил и функционалност за любителите на екстремни спортове

Какво би било едно екстремно преживяване в днешния свързан свят, ако не го споделите с приятелите? Това е по-лесно от всякога, благодарение на компактните и достъпни ценово екшън камери, с широк от набор от възможности и високо качество на записваните видео и снимки.

Като най-добрия избор за любителите на спорта се позиционира ThiEYE T5 Edge. Тази екшън камера с 4К резолюция позволява гласов отдалечен контрол, има 6-осова EIS технология за стабилизация, качествен 2,0-инчов IPS екран и функция за корекция на изкривяването.

ThiEYE T5 Edge предоставя качествен 2-инчов IPS екран за наблюдение в реално време и незабавно превю

Екшън камерата, предлагана от глобалния онлайн магазин Tomtop, поддържа множество режими за заснемане, вкл. „time-lapse”, „photo burst”, „delay time photo”, „fast motion movie”, „slow motion movie” и „loop recording”, така че да уловите по най-въздействащия начин екстремните изживявания по време на спорт, туризъм, гмуркане и други занимания.

Свързването на камерата към смартфона става изключително лесно – само със сканиране на QR код, без да се налага да въвеждате парола. С малки размери и тегло, но и с богат набор от функции, тази екшън камера ще ви спечели за дълго. Гласовият контрол позволява да управлявате камерата с устни команди отдалечено, на разстояние до 10 метра.

ThiEYE T5 Edge може да се управлява дистанционно с глас и включената в комплекта гривна

Камерата поддържа запис на видео с резолюция 4K (3840х2160) при 30 кадъра в секунда (fps), т.е. ще получите UltraHD качество. Стабилизиращият 6-осов EIS жироскоп подобрява значително картината.

ThiEYE T5 Edge може да  прави статични снимки с резолюция до 14 мегапиксела, а множеството поддържани режими за фото- и видео заснемане допринасят за по-пълноценно изживяване с устройството. Функцията за корекция на изкривяването елиминира нежелания ефект от обектива и прави снимките да изглеждат по-естествени.

ThiEYE T5 Edge може да работи под вода на дълбочина до 60 метра

170-градусовите лещи улавят прекрасни сцени с широка перспектива, а 2-инчовият IPS екран ще ви позволи да се наслаждавате на картината в реално време, с високо качество, както и да преглеждате мигновено направените снимки.

ThiEYE T5 Edge е оборудвана с безжичен Wi-Fi модул за наблюдение и контрол на камерата от смартфон, редактиране и споделяне на видео и снимки онлайн с приятели, както и за сканиране на QR кода за свързване с камерата, без необходимост да помните логини и пароли.

ThiEYE T5 Edge се предлага в комплект с всички необходими приспособления за пълноценно използване

В допълнение, екшън камерата е водоустойчива – може да снима под вода на дълбочина до 60 метра, твърди производителят. Отличната 360-градусова  опорна база на камерата и J-образното оформление улесняват регулирането на ъгъла на лещите.

ThiEYE T5 Edge се предлага в момента на цена от $102,39 (с безплатна доставка), която е валидна само в рамките на една седмица, след което устройството ще се продава по-скъпо, уточниха от Tomtop. Комплектът включва самата камера, дистанционно управление, водоустойчив калъф, USB кабел, чанта, редица приспособления и ръководство за потребителя.

Коментар