i-Memory флашка на Adata идва с нано-покритие

Новата i-памет на Adata ще е налична във варианти 32GB, 64GB и 128GB и в два цвята

Тайванският производител Adata Technology пуска на пазара иновативна памет за iOS устройства. i-Memory AI720 се отличава с уникална технология с нано-покритие за защита на личните данни.

Флашката има сертификат Apple MFi и разполага както с Lightning, така и с USB 3.1 конектор, а дебелината й е едва 7,5 мм. Благодарение на функция за 4K видео, при която информацията се записва и запазва едновременно, клиповете с висока резолюция вече няма да заемат място в телефона, подчертават от Adata.

i-Memory AI720 поддържа криптиране на данните и е водо- и прахоустойчива, благодарение на своята нано-покривна технология. Новата i-памет ще е налична в 32GB, 64GB и 128GB с избор между златист и сребрист дизайн.

AI720 е не само лека и тънка, но разполага и с по-дълъг Lightning конектор, удобен за ползване с различни iOS устройства, дори при наличието на по-дебел или обемист калъф. Нейната метална, наподобяваща пясъчно покритие повърхност, е защитена от неприятни следи и отпечатъци.

Паметта разполага и с USB 3.1 порт със скорост на четене до 90MB/s, което я прави подходяща за използване с множество различни устройства. Lightning конекторът осигурява скорост до 20MB/s, а 4K видеоклипове могат да бъдат записвани директно на флаш паметта. С приложението Adata i-Memory за управление на файлове потребителите могат да гледат видео с оригинални субтитри.

AI720 идва с нова технология за нано-покритие и характеристики, сравними с IP54 сертификат за защита от прах, вода и корозия, което прави паметта устойчиво на разливане на течност и предпазва съхраняваната информация. Освен това AI720 поддържа криптиране на данни и предоставя възможност на потребителите да създават пароли за всеки конфиденциален файл.

И накрая, специално създаденото приложение Adata i-Memory позволява моментален бекъп на съдържанието само с едно докосване. Иновативната USB памет се очаква скоро на българския пазар, но цената все още не обявена.

Коментар