Oclean One Toothbrush – умна четка за зъби

Oclean One Toothbrush е интелигентен инструмент за поддържане на устната хигиена

Всеки би искал да има хубава усмивка и свеж дъх, а съвременните смарт технологии могат да помогнат за това – така например, чрез автоматичните четки за зъби, които се грижат усърдно за устната хигиена.

Комфорт и истински дълбоко почистване предлага Oclean One Toothbrush – „умна” четка за зъби с високоефективен BLDC мотор с магнитна левитация. Този интелигентен инструмент може да почиства зъбите ви, да ги избелва, да масажира венците, да предотврати гниенето, да премахне плаката и петната от кафе.

Oclean One Toothbrush идва с повече от 72 персонализирани възможности за почистване, които се ползват удобно от съпътстващото мобилно приложение. С тяхна помощ можете да зададете желания режим на почистване, съобразно специфичните си нужди. Така например, предвидена е специална програма при бременност.

Множество вградени високо-прецизни сензори снемат важни данни и ги предават към мобилното приложение, което ги анализира и дава ценна обратна връзка на потребителя. Връзката със смартфона и мобилното приложение е през безжичен Bluetooth интерфейс.

Умната четка за зъби Oclean One Toothbrush е налична в два цвята

С висока честота на вибраците – до 42 000 в минута и силен въртящ момент, четката почиства ефективно зъбната междина и отстранява зъбната плака. Няма опасност от надраскване на венците или повреда на повърхността на зъбите, подчертава производителят. Четката е водоустойчива по стандарта IPX7, така че можете да я държите в мокри помещения.

Oclean One Toothbrush се зарежда за около 3,5  часа и може да работи в продължение на два месеца, ако я ползвате два пъти дневно по 2 минути. Мобилното приложение показва състоянието на батерията, така че, ако сте в командировка или на почивка, можете да реагиране своевременно.

Умната четка Oclean One Toothbrush се предлага от онлайн магазина GearBest на цена от $89,99 заедно с калъф и захранващ USB кабел, с безплатна доставка. Мобилното приложение е достъпно за сваляне за iOS и Android устройства.