Jaguar I-Pace се зарежда за по-малко от 45 минути

I-Pace не само ще се зарежда достатъчно бързо, но и ще предлага мощна и прецизна динамика в разнообразни ситуации и екстремни климатични условия

Изцяло електрическият I-Pace на Jaguar обещава да предложи както бързо зареждане, така и динамика на спортен автомобил.

С възможност за зареждане за по-малко от 45 минути и практичността на SUV, очакваният по-късно тази година I-Pace се позиционира като всекидневен автомобил, вкл. при силно минусови температури.

Моделът е тестван при екстремни терени и арктически температури от порядъка на -40°C в Арйеплог, Швеция, съобщава производителят. Тествани са специално стабилността и сцеплението върху лед и сняг.

„I-Pace не само ще се зарежда достатъчно бързо, но и ще предлага мощна и прецизна динамика в разнообразни ситуации и екстремни климатични условия”, казва за новата кола Иън Хобан, директор на автомобилна серия Jaguar.

В съчетание с присъщите мултифункционални качества на семейството Pace, моделът се очертава като един от най-напредналите електрически SUV. Клиентите ще могат да използват електрическата мрежа в дома си, за да подготвят батерията на автомобила и температурата в купето преди пътуване.

Предварителната климатизация на автомобила осигурява максимален пробег и динамика, независимо от външните температури. Задаването на предпочитаното време на зареждане и графика с предварителна климатизация може да бъде направено или от системата InControl в автомобила, или от приложението за смартфон Remote APP.

Jaguar I-Pace ще бъде представен в целия свят на 1 март т.г., а пет дни по-късно иновативният електромобил ще дебютира на Автомобилния салон в Женева, уточниха от производителя.

Коментари по темата: „Jaguar I-Pace се зарежда за по-малко от 45 минути”

добавете коментар...

  1. bravo

    Значи директно копиране на Тесла, което в никакъв случай не казвам, че е лошо.

Коментар