GPD Win – джобен РС и геймърска конзола под Windows 10

GPD Win съчетава възможностите на портативен РС и геймърска конзола

Любителите на игри могат да се възползват от различни устройства на пазара, вкл. настолни и портативни. Компактните геймърски джаджи са предпочитани от мнозина, поради това, че са удобни за носене навсякъде и могат да работят на батерия.

Едно универсално устройство за игри – GPD Win, работещо под управление на Widows 10 – се предлага в момента с голяма отстъпка (за $309) в глобалния онлайн магазин Tomtop. Това е именно портативна РС конзола, на която можете да пускате огромен брой игри, достъпни за Windows платформа.

Моделът се отличава с ниво на контрол за ентусиасти, чувствителен тъчскрийн и прецизно управление на джойстика. Освен за игри, можете да ползвате тази джаджа с поддръжка на Wi-Fi и като таблет компютър за видео, музика, филми, онлайн пазаруване и други приложения.

GPD Win има размери 15,5х9,7х2 см и тежи около 376,7 грама

Джобният РС е изпълнен в компактен преносим дизайн, с 5,5-инчов екран и ергономично оформени бутони. Използва турбинен вентилатор, който отвежда топлината от процесора, и тристепенен контрол на въздушния поток.

GPD Win стъпва на процесор Intel Cherry Trail X7-Z8750, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB вграден сторидж от тип EMMC 4.51, който ускорява до 2,5 пъти зареждането на игрите.

GPD Win работи под управление на Windows 10 и е съвместима с огромен брой игри

Батерията с капацитет 6700 мАч осигурява до 8 часа време за игри при запазване на висока производителност, подчертава производителят. Наличието на Bluetooth 4.1 технология позволява удобно свързване на безжични слушалки за музика.

Цената на GPD Win в момента е $309 в онлайн магазина Tomtop при въвеждане на купон GPDWIN, който дава отстъпка от $66 (регулярната цена е $375). РС конзолата има размери 15,5х9,7х2 см и тежи около 376,7 грама. Комплектът включва още GPD Win геймпад, захранващ адаптер, слушалки, USB кабел и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „GPD Win – джобен РС и геймърска конзола под Windows 10”

добавете коментар...

  1. хм

    покупката на тва нЯщУ си е направо IQ тест.

  2. 112

    С този слаб процесор за какво се споменават игри изобщо?

Коментар