Джеф Безос разхожда куче-робот на конференция

Шефът на Amazon се чувства комфортно в компанията на новия си домашен любимец

Джеф Безос, най-богатият човек на планетата, привлече вниманието, разхождайки се по улицата със своя любимец – куче-робот, дело на компанията Boston Dynamics.

В своя Twitter акаунт шефът на онлайн гиганта Amazon публикува снимки от разходката си с „кучето“ на конференция в Калифорния. Под снимката Безос пише: „Разхождам моето ново куче на конференцията #MARS2018“.

Екстравагантната изява на Джеф Безос привлече огромен интерес сред потребителите на Twitter и медиите. Някои от коментиращите сравняват „кучето“ на Boston Dynamics с робота от популярния научно-фантастичен сериал „Черното огледало“.

Роботите на Boston Dynamics са едни от най-усъвършенстваните в света. Видео материалите, публикувани често от компанията, разкриват как машините преодоляват умело препятствия и могат да се обучават в нови действия.

Коментари по темата: „Джеф Безос разхожда куче-робот на конференция”

добавете коментар...

  1. :о)

    много ми е смешно как някой от ИТ шефовете в света като пръдне прави новина…
    какво научихме? един милярдер разхождал новата си играчка…боли ме к*ра…

  2. ха

    Не става дума за “дивотия”, а за “питомтия”!!! Къде по-питомно поведение от компютъризираното. Нищо не може да му хрумне, извън програмата му.

    А Джеф Безос не по 24 часа на ден има буден мозък. Има и заспал такъв – основно през нощта.

  3. До аман

    Остави будните мозъци да се развиват,а ти си остани в пещерата и пази огъня.

  4. Аман

    охххх че уникалну, невероватно, недостижимо, ултра-мега-супер-дупер и т.н…. ни моа повервам, че има толко дивотия по тоа свет

Коментар