Skrill Send Direct улеснява паричните преводи

Skrill Send Direct позволява бързо изпращане на парични средства от всяка точка на света директно до банкови сметки и мобилни портфейли в над 35 държави

Нова услуга за парични преводи на Skrill – дигиталния портфейл на Paysafe, който предлага на потребителите електронни парични сметки – е достъпна на българския пазар. Skrill Send Direct е изцяло изградена от българския екип на Paysafe, която е водеща компания в сферата на глобалните разплащания.

Skrill Send Direct предоставя подобрени възможности за парични преводи, повече от традиционните транзакции като превод от един дигитален портфейл до друг или превод от дигитален портфейл до имейл адрес. Услугата позволява бързо и лесно изпращане на парични средства от всяка точка на света директно до банкови сметки и мобилни портфейли в над 35 държави.

Потребителите на Skrill могат да извършват преводи в 40 различни валути. Получателите имат богат избор от различни платежни документи, които най-добре отговарят на техните нужди. Не е необходимо те да притежават портфейл в Skrill, за да получат средства.

„Skrill Send Direct ще добави истинска стойност за българските потребители чрез бързите, лесни и сигурни международни парични преводи“, заяви генералният директор на Paysafe България – Мирослав Божилов

По данни на Световната банка, обемът на индустрията на паричните преводи продължава да расте. Общата стойност на паричните преводи в световен мащаб през 2016 г. достига 582,4 милиарда долара. Световната банка очаква годишен растеж в размер на 3-4% през 2017 г. и 2018 г.

Skrill Send Direct ще добави истинска стойност за българските потребители чрез бързите, лесни и сигурни международни парични преводи, които предлага. Много от нас имат роднини и приятели, които живеят извън България. Skrill Send Direct ще осигури на тях, както и на потребителите в страната, достъпен, удобен и ясен начин да изпратят пари на техните близки“, каза генералният директор на Paysafe България – Мирослав Божилов.

„Нашата нова услуга за парични преводи осигурява избор от различни начини, съобразени с нуждите на местните хора, за получаване на парите“, казва Лоренцо Пелегрино, изпълнителен директор „Дигитални портфейли“ в Paysafe

Разрастването на глобализацията доведе до увеличаване значението на паричните преводи. Те, от своя страна, имат важна роля в подпомагането на това определени райони да се включат по-активно в глобалната финансова система, посочи Лоренцо Пелегрино, изпълнителен директор „Дигитални портфейли“ в Paysafe.

„Нашата нова услуга за парични преводи, Skrill Send Direct, покрива тази ниша, като помага на хората по-бързо и лесно да превеждат парични средства, при това на ниска цена. Тя осигурява и избор от различни начини, съобразени с нуждите на местните хора, за получаване на парите“, допълни Пелегрино.

Коментар