HP LaserJet Pro M15/M18 – най-малките в класа си

Принтерите HP LaserJet Pro M15 и M28 са високи колкото стандартен размер молив или среден размер смартфон

HP пуска на пазара нови лазерни принтери – LaserJet Pro M15 и M28, за които компанията твърди, че са най-компактните в този клас устройства, разработени за нуждите на малкия бизнес.

С 30% по-малки от предишното поколение, принтерите HP LaserJet Pro M15 и M28 са високи колкото стандартен размер молив или среден размер смартфон. Устройствата имат елегантен компактен дизайн, който се вписва навсякъде.

Въпреки малките си размери, новите HP LazerJet Pro могат да печатат със скорост от 18-19 страници в минута. Мобилните професионалисти също ще се възползват от тях за бързо сканиране и печатане на бизнес документи през смартфон или таблет чрез приложението HP Smart App.

В допълнение към HP Smart App, новите лазерни устройства поддържат технологии и услуги като Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria и Wi-Fi Direct.

Най-малкият HP принтер в своя клас ще се предлага и на най-ниската цена, подчертава производителят. Потребителите с микро бизнес ще спестяват пари, без да правят компромис в качеството на печата.

Принтерите са интуитивни, с опростен дизайн и автоматично пестят енергия, благодарение на технологията HP Auto-on/Auto-off. В допълнение, устройствата идват с предварително заредени касети.

Новите HP LaserJet Pro M15 и M28 принтери се очакват на пазарите по целия свят от април 2018 г. Цените на устройствата все още не са обявени.

Коментар