Google Play добавя умни функции към аудио книгите

След като по-рано тази година пусна раздел за аудио книги в онлайн магазина Google Play, сега интернет компанията добавя нови, умни функции за използването им.

Така например, умната пауза дава възможност на потребителя да продължи да слуша спряната аудиокнига не от „полу-дума“, а от началото на думата или от място, което ще му позволи да разбере смисъла на речта.

Нови възможности са също така ускоряването и забавянето на възпроизвеждането. Потребителят може да слуша аудиокнигата на тройна скорост или дори по-бързо, а ако се налага – да забави възпроизвеждането два пъти.

В допълнение, семейната библиотека вече позволява споделяне на книги. Потребителите могат безплатно да споделят е-книги и аудиокниги с до петима членове на семейството, ако издателят поддържа подобна опция.

Нещо повече, семейната библиотека сега е достъпна в 13 нови държави, вкл. Германия, Италия, Испания, Холандия, Белгия, Русия, Норвегия, Полша, Швейцария, Мексико, Япония, ЮАР и Чили. Услугата все още не е достъпна за потребителите в България.

Коментари по темата: „Google Play добавя умни функции към аудио книгите”

добавете коментар...

  1. Марийка

    До Иванчо: “умната пауза дава възможност на потребителя да продължи да слуша спряната аудиокнига не от „полу-дума“, а от началото на думата или от място, което ще му позволи да разбере смисъла на речта.”!

  2. Иванчо

    Какво умно има в тези стандартни и обикновени функции за един аудио плеър?

Коментар