TP-Link Archer C5 – безжичен рутер с разширено покритие

Четирите външни антени на TP-Link Archer C5 осигуряват повишена производителност и оптимално покритие във всеки ъгъл на дома или офиса

Производителят на мрежови продукти TP-Link пуска на българския пазар ново поколение двубандов рутер – Archer C5, който осигурява по-голямо покритие и мощ на сигнала и същевременно има достъпна цена.

Двубaндовата технология осигурява безжична скорост до 1,2Gbps в двете честотни ленти: 300Mbps в честотната лента от 2,4GHz и 867Mbps за тази от 5GHz, което позволява HD стрийминг без прекъсвания, онлайн игри и други приложения, които изискват интензивен трафик.

Освен това Gigabit връзката и четирите външни антени осигуряват повишена производителност и оптимално покритие във всеки ъгъл на дома или офиса. Archer C5 притежава вграден USB 2.0 порт с поддръжка за 3G/4G модем, за да се гарантира постоянна връзка, дори без кабелен интернет.

Устройството предлага гигабитова свързаност чрез един WAN порт 1000Mbps и 4 LAN порта по 1000Mbps за трансфер с ултра-бързи скорости. Освен всичко това, рутерът идва с антивирус и опция за родителски контрол, чрез която родителите могат да ограничат достъпа на децата до неподходящи сайтове или времето им в интернет.

TP-Link Archer C5 предлага гигабитова свързаност чрез един WAN порт 1000Mbps и 4 LAN порта по 1000Mbps

В допълнение към поддръжката на USB модем 3G/4G, Archer C5 разполага с функция Media Server, поддръжка на Samba (за съхранение на данни) и FTP сървър за сигурен достъп до файловете от всяко място.

Налична е и функция VPN Server (OpenVPN/PPTP) за поддръжка едновременно на до 8 различни Wi-Fi мрежи, локално и отдалечено управление. Ширината на лентата на устройството също може да бъде приоритизирана, така че връзките да са стабилни и надеждни.

Archer C5 притежава стандартни функции, които са много полезни както за домашни активности, така и за фирми и предприятия, които имат няколко офиса и държат на взаимосвързаност. Този модел рутер е удобен за доставчици на интернет услуги, които искат персонализирани и специализирани функции с лесно дистанционно управление или за едновременно предоставяне на множество услуги“, поясни Анна Чакърова – мениджър бизнес развитие в TP-Link България.

Archer C5 е наличен в партньорската мрежа на TP-Link на цени от 103,90 лв. с ДДС. Рутерът е придружен с 3-годишна гаранция и безплатна техническа поддръжка, уточниха от компанията.

Коментар