Tenda TX2 Pro – достъпен Wi-Fi 6 рутер

TX2 Pro е предназначен за домашни потребители и поддържа скорости до 1501 Mbps
(снимка: Tenda)

Производителят на мрежово оборудване Tenda Technology обяви наличност на българския пазар на своя нов модел Wi-Fi 6 рутер TX2 Pro. Устройството има 5 външни антени по 6dBi и високоефективен модул за подобряване на сигнала, който усилва чувствителността на предаване и приемане, за да осигури качествено покритие на целия дом.

TX2 Pro е гигабитов Wi-Fi 6 рутер от начално ниво, предназначен за домашни потребители със скорост до 1501 Mbps (2,4GHz: 300 Mbps, 5GHz: 1201 Mbps), като осигурява изживяване в безжична мрежа с по-бързо предаване и по-ниска латентност.

Моделът е оборудван с високопроизводителни FEM модули и 5*6dBi външни антени с високо усилване, а ефективността на предаване на сигнала е значително подобрена от технологиите OFDMA+MU-MIMO, които отговарят на нуждите на членовете на домакинството да сърфират в интернет едновременно и без забавяне.

Wi-Fi 6 рутерът TX2 Pro е оборудван с 5 външни антени по 6dBi
(снимка: Tenda)

Свързването на повече кабелни устройства с Gigabit портове позволява на всички членове на домакинството да ползват високоскоростната мрежа. TX2 Pro може автоматично да превключва Wi-Fi лентата според позицията, осигурявайки най-доброто изживяване между покритие и скорост.

Наличната функция за родителски контрол и ново поколение Wi-Fi стандарт за сигурност WPA3 защитават поверителността на семейната мрежа.

Новият Wi-Fi 6 рутер Tenda TX2 Pro е наличен на българския пазар на цена от около 90 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период, съобщиха от дистрибутора Most Computers.

Коментар