Philips Mijia LED Lamp – оптимално осветление за бюрото

Philips Mijia LED Lamp оптимизира съотношението контраст и осветеност, за да осигури най-подходящата светлина за четене и работа

Светодиодното осветление навлезе необратимо в офисите и домовете, подпомогнато и от регулациите в тази област. Цените на LED лампите вече са достъпни за масовия потребител и макар, че са по-високи като първоначален разход за покупката, в процеса на експлоатация тези осветителни тела са много по-икономични.

Стилно предложение за бюрото у дома е Philips Mijia LED Lamp (на цена под $59 с отстъпка в момента) – настолна светодиодна лампа, с двоен източник на светлина, който оптимизира съотношението контраст и осветеност, за да отговаря на стандарта IESNA. Можете да сте сигурни, че очите ви ще имат най-подходящата светлина при четене и други занимания.

Тази лампа е проектирана с една единствена цел – да ви осигури оптимален комфорт при четене или работа. Предлага широкоъгълно осветление с диаметър 90 см, като оптимизира светлината за максимален комфорт на очите, подчертават от производителя.

Philips Mijia LED Lamp се отличава с уникален дизайн за нощно осветление

С вграден сензор за околна светлина, настолната лампа Philips Mijia LED Lamp постига по-точна калибровка и оптимизира излъчваното от нея осветление за четене. Лампата с отличава с уникален дизайн за нощно осветление – с докосване на всеки неин бутон през нощта, можете да включите осветлението.

Предимство на модела, в сравнение с традиционните лампи, е енергийната ефективност, която ще ви спести разходи за ток. Лампата се отличава още с регулируема интензивност на светлината и димер. Освен това разсейва отлично топлината, предотвратявайки риска от изгаряния.

Цената на Philips Mijia LED Lamp в момента е $58,99 в онлайн магазина GearBest при въвеждане на купон за отстъпка MijiaPs (цената без отстъпка е $72,99). Доставката до България ще ви струва още $6,42. Лампата има размери 17,30×39,30×42,30 см и тежи 930 грама. В комплекта е включен и захранващият адаптер.

Коментар