Google с турне за програмисти и в София

Турнето Google Developers Community Roadshow включва събитие в София – на 21 юни, в София Тех Парк

Това лято екипът на Google Developers обикаля 10 страни и 14 града в Европа с цветен автобус. Роудшоуто ще посети университетски и технологични паркове, където специалистите ще представят програмите на Google за софтуерни разработчици и стартиращи компании.

Във всеки от градовете са предвидени срещи с програмисти и тех-ентусиасти. Експертите на Google ще проведат семинари на теми като „Създаване на интелигентни неща с Android Things“ и „Машинно обучение с Tensorflow”.

Освен това специалисти от Google Developer Groups ще разкажат на участниците в срещите как да станат част от тази и други общности, поддържани от интернет гиганта.

Турнето Google Developers Community Roadshow включва и събитие в София – на 21 юни, в София Тех Парк, на което компанията ще разкаже как подкрепя общността на програмистите по целия свят.

Събитието е възможност за участниците да изградят мрежа с други активни членове на общността от своя град. В турнето са предвидени различни семинари и запознаване с екипите на Google.

Коментари по темата: „Google с турне за програмисти и в София”

добавете коментар...

  1. Димитър Иванов

    Някой може ли да спомене повече по този въпрос, от чисто любопитство питам..

  2. ха

    За тези, които не знаят: ще ги информирам как Google подкрепя общността от програмисти. Като си закри преди време услугата “Google Code Search”, която беше безценен помощник на много програмисти. Минаха времената, когато Google наистина подкрепяше програмистите и то по много начини – сега единственото нещо е да рекламира ****, представяйки го за “благородна” кауза…

Коментар