Топ 10 позиции за ИТ работа от дома с шестцифрени заплати

Не всички високоплатени работни места изискват да влизате в офис всеки ден. Всъщност някои работодатели привличат най-добрите таланти, като позволяват на служителите да работят от вкъщи…

За търсещите работа в технологичната индустрия, които оценяват гъвкавостта като основен приоритет, кариерният сайт FlexJobs е изготвил списък с високоплатените позиции за отдалечена работа, които компаниите искат да запълнят в момента. Изискванията и заплатите се изтеглят директно от списъците с работни места, които фирмите изпращат до FlexJobs.

Всяка позиция в списъка предлага годишна заплата от поне $ 100 000, като старшите инженери по машинно обучение печелят до $ 220 000 годишно в зависимост от опита им. Ето и Топ 10 на технологичните позиции, обобщени от CNBC, които осигуряват голяма заплата и гъвкавост да работите от дома.

1. Старши инженер по машинно обучение

Изисквания към длъжността: Кандидатите за тази роля трябва да имат бакалавърска степен по компютърни науки и в работата си ще отговарят за класирането в търсачките и машинното обучение.

Заплата: $180 000 – $220 000 годишно в зависимост от опита.

2. Старши програмист за Android

Изисквания за работа: Кандидатите за тази роля трябва да имат поне тригодишен опит в разработките за Android и поне две години опит с езика за програмиране Kotlin.

Заплата: $140 000 годишно.

3. Мениджър инженеринг

Изисквания към длъжността: Кандидатите за тази роля ще трябва да наблюдават и насочват работата на членовете в екип от разработчици, докато създават продукти.

Заплата: $125 000 – $165 000 на година в зависимост от опита.

4. Експерт по машинно обучение

Изисквания за работа: Кандидатите за тази длъжност трябва да притежават магистърска степен и ще отговарят за създаването на алгоритми и модели за изкуствен интелект (AI) и машинно обучение (ML).

Заплата: $120 000 – $160 000 на година в зависимост от опита.

5. Старши Java програмист

Изисквания за работа: Кандидатите за тази длъжност трябва да имат бакалавърска степен по информационни технологии и най-малко пет години опит с Java.

Заплата: $120 000 – $160 000 на година в зависимост от опита.

6. Главен инженер по поддръжката

Изисквания за работа: Кандидатите за тази длъжност трябва да имат бакалавърска степен и най-малко пет години професионален опит.

Заплата: $130 000 – $155 000 на година в зависимост от опита.

7. Изпълнителен (React) мобилен разработчик

Изисквания за работа: Кандидатите за тази длъжност трябва да имат бакалавърска степен и ще отговарят за създаването на крос-платформени мобилни приложения.

Заплата: $130 000 годишно.

8. Старши анализатор на данни

Изисквания за работа: Кандидатите за тази длъжност трябва да имат бакалавърска степен и опит в индустрията с тълкувателни модели на данни.

Заплата: $115 000 годишно.

9. Облачен архитект

Изисквания за работа: Кандидатите за тази роля трябва да са експерти в приложенията за Windows и да са извършили поне четири инфраструктурни миграции.

Заплата: $110 000 годишно.

10. Инженер по надеждността

Изисквания за работа: Кандидатите за тази роля трябва да имат опит с хардуера, Linux и системите за управление на конфигурациите.

Заплата: $105 000 – $140 000 на година в зависимост от опита.

Коментари по темата: „Топ 10 позиции за ИТ работа от дома с шестцифрени заплати”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    глупости коя от тия позиции може да се работи от вкъщи бе…
    пълен ташак…

    Представих си главен инжинер по поддръжката на нещо да си стои в хола…
    що изобщо пишете подобни глупости преписани от кой знае какви идиоти…

  2. Anonymous

    И когато те блъсне реалността и се окажеш член на армията от нископлатени мравки следва ужасяващ сблъсък с реалнстта. А можеше със същия интелектуален потенциал да станеш лекар в Англия и да печелиш по няколко милиона на месец…

Коментар