Adlice Diag – открива и премахва малуер

Програмата Adlice Diag е създадена с идеята да открие и отстрани подозрителните файлове, вече проникнали в компютъра

При сърфиране в интернет сме изложени на множество рискове и без решение за сигурност, злонамереният софтуер може да проникне лесно в компютъра чрез различни техники. Защитният софтуер Adlice Diag използва енжджина на RogueKiller, за да открие и премахне от компютъра опасните файлове и компоненти.

Програмата Adlice Diag е разработена с идеята да засече с едно сканиране подозрителните файлове. Идва с надежден анализатор, базиран на сигнатури, поддръжка на евристични методи и руткит модул, които работят заедно за диагностика на сигурността на компютъра.

Сканирането започва с натискане само на един бутон. Програмата извършва задълбочен анализ на локалната система, за да открие потенциални заплахи. Подозрителните файлове могат да се качат във VirusTotal – онлайн услуга за антималуер анализ. Adlice Diag не предлага опция за бързо или избирателно сканиране, подобно на други антивирусни програми.

Можете да проверявате за заплахи модулите, услугите и задачите на Windows, системния регистър, компонентите на браузъра и др. Всички проверени от Adlice Diag файлове, а не само тези, които са маркирани като опасни, се показват в резултатите от сканирането. Отчетът може да се експортира или качи онлайн в сървърите на Adlice и да се сподели.

Имайте предвид, че Adlice Diag не предлага защита в реално време, а диагностика на сигурността, т.е открива и премахва вече съществуващи инфекции. Програмата не е пълноценна замяна на антивирусните решения със защита в реално време.

Даунлоуд: Adlice Diag

Коментари по темата: „Adlice Diag – открива и премахва малуер”

добавете коментар...

  1. navi

    virus

Коментар