Е-кънките Segway Drift W1 идват скоро у нас

Електрическите кънки са нова тенденция в младежките забавления

Segway Drift W1, първият продукт в новата категория e-Skates на водещия производител на електрически персонални превозни средства Segway-Ninebot, се очаква скоро в Европа и на българския пазар, съобщиха от официалния вносител и дистрибутор у нас – MaxHome&Garden Ltd. 

След ролерите, кънките и всички други забавни устройства за придвижване, се заражда следващата тенденция – „електрическите кънки”. Новите модели Drift W1 използват доказалата се технология на Segway за самобалансиране (базирана на повече от 800 патента), която им осигурява сериозни предимства.

Segway Drift W1, комбинация от забавление с високотехнологични достижения, е продукт за младото поколение. Черно-белите кънки са малки, леки и лесни за носене. Гумите са изработени така, че да подобрят стабилността и възможността за управление, в съчетание с висококачествените материали, вкл. устойчивост против хлъзгане на подложките за краката.

Е-кънките Segway Drift W1 комбинират забавление с високотехнологични достижения

Кънките имат редици международни сертификати за безопасност, като UL и CE, в съответствие с философията на Segway за безопасност преди всичко, подчертават от компанията.

Линията Segway Drift W1 ще дебютира в Европа на изложението IFA 2018 в Берлин, Германия, като на 30 август компанията ще даде пресконференция. Очаква се скоро да бъдат обявени подробности за спецификациите на продуктите и наличността им на различните пазари.

Коментар