USB Portable Air Conditioner – съчетава LED лампа и климатик

Лампата-климатик е компактна, с приятен дизайн, лека и удобна за пренасяне

Какви ли не хай-тек джаджи се предлагат в глобалните онлайн магазини. Някои от тези устройства съчетават различни функции и с ниските си цени изкушават любопитните колекционери на екзотични технологии.

Такъв продукт например е портативната лампа-климатик USB Mini Fan Blue Lamp Portable Air Conditioner в онлайн магазина GearBest. Компактна, с приятен дизайн, лека и удобна за пренасяне, тази джаджа играе, от една страна, ролята на LED осветление, а от друга – на климатик, колкото и претенциозно да изглежда това.

Лампата-климатик пречиства, охлажда и овлажняна въздуха в помещението

Според описанието, устройството превръща горещия и сух въздух в студен и влажен, като за целта в него се налива вода. Лампата-климатик е презараждаема и енергийно-ефективна, с ниска консумация, и може да се ползва до 8 часа с едно зареждане през USB интерфейс.

Три са основните функции на USB Mini Fan Blue Lamp Portable Air Conditioner – охлаждане, овлажняване и пречистване на въздуха. Устройството работи тихо, без да пречи на съня на хората, които са решили да го ползват в стаите си. Скоростта на освежаващия въздушен поток, идващ от лампата-климатик, се регулира чрез три степени.

Лампата-климатик работи тихо, без да пречи на съня на хората

Цената на USB Mini Fan Blue Lamp Portable Air Conditioner никак не е стряскаща, а по-скоро е по джоба на всеки купувач – устройството струва само $28,99 до края на юли в онлайн магазина GearBest с купон за отстъпка IT$HGbua, а доставката до България струва още $3,29. Лампата-климатик има размери 16,50×16,50×17,00 см и тежи 780 грама, като в комплекта е включен и USB кабел.

Коментар