Adata пусна нова гама мобилни аксесоари

Тайванският производител Adata обяви нова гама аксесоари за мобилни устройства, включваща 3-в-1 и 2-в-1 Lightning кабели, USB-C към Micro USB адаптер, USB-C към USB-A хъб. Разнообразието от кабели и адаптери ще улесни потребителите в движение в ежедневното използване на мобилните им устройства.

3-в-1 и 2-в-1 Lightning кабели

Apple MFi-сертифицираният 3-в-1 Lightning кабел е предназначен за потребители с голям брой устройства, използвани в движение. Кабелът разполага със сменяеми Lightning, Micro USB и USB-C конектори и предлага бързо и ефективно 2,4A  зареждане. Многослойната конструкция с медни жици с антиоксидиращи свойства и двойна плетка с найлонов калъф придава завидна здравина на кабела и осигурява защита срещу електромагнитни намеси.

2-в-1 Lightning кабелът на Adata носи редица от характеристиките на модела 3-в-1, като при него са налични сменяеми Lightning и Micro USB двуметрови удължени конектори.

USB-C към Micro USB 2.0 адаптер

USB-C към Micro USB е компактен и удобен адаптер за дома или офиса, който позволява да се ползва USB-C игрова козола, смартфон, външна батерия или всички заедно и осигурява гъвкавост при използване на Micro USB кабели с USB-C устройства.

USB-C към USB-A 3.1 хъб

Още един полезен аксесоар най-вече за собствениците на лаптопи, разполагащи само с един USB-C порт, е Adata USB-C към USB-A 3.1 хъб, който осигурява захранване, като едновременно с това свързва и зарежда множество устройства през своите три USB-A порта.

USB-C към USB-C 3.1 кабел

Adata USB-C към USB-C 3.1 е кабел, който позволява на потребителите да се възползват от пълните предимства на интерфейса USB-C. Кабелът има вграден чип, който увеличава захранването до 60W и поддържа USB 3.1 Gen 1 за бързо зареждане и трансфер на големи файлове със скорост до 5Gbp/s1.

Ултрадълги двуметрови кабели

Тайванската компания ще предложи на пазара и три нови Lightning, Micro USB и USB-C към USB-A 2.0 кабели с дължина от 2 метра за използване в по-големи пространства с отдалечено захранване.

Коментар