Ваканция на макс с MiniZaem.bg

Представете си, че можете да изкарате една незабравима ваканция на място, за което отдавна бленувате. Представете си, че не ви се налага да пресмятате колко ще ви излезе почивката, а просто избирате дестинация и стягате куфарите.

Представяте ли си още мечтаната ваканция?

Сега спрете да мечтаете, защото има начин да реализирате мечтите си до последния детайл!

Просто трябва да се възползвате от промоционалната кампания с 20% отстъпка на бързи кредити онлайн, която от кредитна компания Мини Заем стартират за вас, и да сбъднете мечтата си за едно страхотно лято.

Три лесни стъпки за Ваканция с Мини Заем

• Стъпка 1

Влизате в интернет и си избирате дестинация.

• Стъпка 2

В периода от 10.08 до 31.08.2018 г. влизате на уеб страницата MiniZaem.bg и кандидатствате за заем.

• Стъпка 3

Получавате кредита си с отстъпка от разходите  и потегляте на път.

Кой може да грабне промоционалната отстъпка по кредита?

Всеки, който иска да изкара едно страхотно лято, без да се притеснява, че парите няма да му достигнат. Кандидатстването става изцяло онлайн, отнема само няколко минути, а парите се превеждат по банкова сметка до няколко часа.

Защо да изберете „Ваканция с Мини Заем”?

Кредитната институция е сред водещите кредитни организации в страната и се ползва с доверието на десетки хиляди клиенти. Условията, при които предоставят заемите, са прозрачни, точни и ясни, а промоционалните кампании, които редовно провеждат, са винаги изгодни и в услуга на клиентите.

Възползвайки се от услугите на Мини Заем.бг, вие не само ще можете без притеснение да сбъднете мечтата си за идеалната ваканция, но и ще спестите 20% от разходите по кредита.

За да вземете своя заем с отстъпка, не се нуждаете от нищо повече от един лаптоп, добър интернет и желание за летни приключения…

И да, не пропускайте да потърсите своя заем с отстъпка в периода на кампанията – 10.08 – 31.08.2018 г.

Желаем ви едно страхотно синьо лято с Мини Заем! Ще се видим наесен!