Инфодизайн е новият дистрибутор на NAKIVO за България и Румъния

Решенията на NAKIVO за защита на данните се използват от над 10 000 компании и повече от 180 доставчици на облачни и хостинг услуги в света

Инфодизайн България, дистрибутор с добавена стойност, специализиран в доставката на решения за сигурност, подписа договор за представителство с NAKIVO Inc., бързоразвиваща се софтуерна компания за разработка на надеждни и достъпни решения за защита на данните във виртуални среди и облачни инфраструктури.

В рамките на сътрудничеството, Инфодизайн ще бъде основният дистрибутор за решенията на NAKIVO в България и Румъния, като ще ги доставя до партньорската си мрежа, наред с консултации и поддръжка за тях.

„Разработен специално за виртуализация, NAKIVO Backup & Replication предлага пълен набор от функции за защита на данни във виртуални среди. Отличен с наградата „Best of VMworld 2018” Gold Award for Data Protection, продуктът се интегрира без усилия във всякаква среда, като намалява времето за управление, подобрява нивата на защита и възстановява необходимите данни с лекота“, сподели Надежда Еремиева, управител на Инфодизайн България.

NAKIVO Backup & Replication бе отличен с наградата „Best of VMworld 2018” Gold Award for Data Protection (снимка: NAKIVO)

Към днешна дата решението се използва от над 10 000 компании и повече от 180 доставчици на облачни и хостинг услуги, което прави NAKIVO една от най-бързо развиващите се компании за защита на данни в индустрията. „Щастливи сме от възможността за представителство и сме сигурни, че с общи усилия ще позиционираме успешно продукта на местния пазар”, допълни Еремиева.

В резултат на партньорството, Инфодизайн ще представя и разпространява на българския пазар последните новости в решенията NAKIVO Backup & Replication, уточниха от дистрибутора.

Наскоро NAKIVO обяви решение за непрекъсваемост на бизнес процесите и оркестриране на възстановяването, което дава възможността за автоматизация и управление на целия възстановителен процес. Планирани „неинтрузивни“ тестове за отказоустойчивост, планови и спешни възстановявания и миграция на дейта център са само част от предлаганите възможности.

Планиране на задачите със софтуера NAKIVO Backup & Replication

„Изключително сме развълнувани от факта, че Инфодизайн България е нашият нов дистрибутор, и сме уверени, че заедно ще засилим присъствието си на българския пазар“, каза Брус Талей, главен изпълнителен директор на NAKIVO. „С опита си в предлагането и поддръжката на ИТ решения, както и с широката си партньорска база, Инфодизайн България успешно ще предлага NAKIVO Backup & Replication в цяла България“, подчерта той.

Подробности за решенията на NAKIVO, както и за останалите продукти и услуги на дистрибутора са публикувани на уебсайта на Инфодизайн. Компанията има 25-годишен опит, а екипът й от специализирани консултанти помага за повишаване на ефективността и сигурността на всякакъв тип бизнес проекти – както в България, така и в чужбина.