360° Bulb Camera – елегантна камера за сигурност в дома

360° Bulb Camera е необикновена камера за дистанционно видеонаблюдение във вид на крушка

Безжичните камери са изключително достъпно и удобно средство за видеонаблюдение на жилища и офиси отвсякъде и по всяко време, благодарение на интернет и мобилните приложения. Тези устройства могат да се монтират дискретно и да ни показват във всеки момент какво се случва в дома ни.

Можете да организирате домашна система за видеонаблюдение чрез 360° Bulb Camera – необикновена камера във вид на крушка, която се предлага в онлайн магазина Cafago само за €18,62 с купон за отстъпка L1870S при поръчки до края на октомври (цената без отстъпка е €24,88). „Крушката“ поддържа предаване на видео с резолюция HD 1080P през безжична W-iFi връзка към мобилното приложение на смартфона.

360° Bulb Camera се монтира изключително лесно – както осветителна крушка

Това е 360-градусова панорамна камера във вид на крушка, която се поставя в стандартно гнездо E27 и освен видеонаблюдение осигурява меко нощно LED осветление в жилището с мощност 3W. Камерата-крушка се свързва безжично към Wi-Fi рутер и предава към смартфона на потребителя качествено изображение от помещението, което може да бъде разделено на до 6 части.

360° Bulb Camera е многофункционално устройство с поддръжка на двупосочна аудио комуникация, вграден сензор за засичане на движение в помещението и изпращане на аларма към смартфона на потребителя, както и със слот за карти памет за непрекъснат запис на видео, когато няма мрежова връзка. Разбира се, добавяме към всичко това и полезната функция за осветление, която може да се управлява дистанционно.

Когато засече движение в помещението, 360° Bulb Camera изпраща аларма към смартфона на потребителя

Камерата е изключително лесна за инсталиране, подобно на осветителна крушка, и е способна да наблюдава всичко в помещението, благодарение на зрителен обхват от 185° хоризонтално и 185° вертикално. Работи със стандартно захранващо напрежение AC 100-240V / 50-960Hz, а средният й живот е 20 000 часа.

360° Bulb Camera е достъпна за поръчки до края на октомври на цена от €18,62, която е валидна при използване на купон за отстъпка L1870S в онлайн магазина Cafago. Камерата-крушка тежи около 220 грама и се доставя до клиентите в комплект с винт, държател и ръководство за потребителя.

Коментар