Четири продукта за дома и лайфстайл от Tomtop

Разпродажба на продукти с намалени цени тече в момента в глобалния онлайн магазин Tomtop. Ето четири атрактивни устройства сред множеството предложения на хай-тек джаджи за дома и лайфстайл, на специални цени днес от 14.00 ч. българско време за ограничени бройки.

Този робот-прахосмукачка ще почисти педантично всички места в помещенията

Ако искате умен домашен помощник в почистването, Xiaomi Mijia ще ви свърши работа – на цена от 348,39 евро за първите 100 бройки, вместо за $539,99. Този робот-прахосмукачка ще почисти педантично всички места в помещенията, вкл. ръбовете, ъглите и под мебелите, без да оставя „слепи“ зони. Толкова е прецизен, че отстранява и космите, попаднали на пода от домашните любимци.

Е-байк от алуминиева сплав издържа човек с тегло до 100 кг

Още един не по-малко интересен продукт със същия бранд е електрическият велосипед Xiaomi Qicycle, от който ще се продадат 20 бройки на цена от 696,79 евро, вместо 1199,99 евро. Този е-байк е направен от алуминиева сплав и е достатъчно здрав, за да издържи човек с тегло до 100 кг. Оборудван е с безчетков двигател 250W и може да измине 45 км с едно зареждане, при максимална скорост до 20 км/ч. Сгъваем е за удобно носене.

Умният часовник на Xiaomi поддържа четири спортни режима

Ако пък харесвате смарт часовниците, можете да се възползвате от Xiaomi Huami – онлайн магазинът ще продаде 250 броя от него на цена от 47,9 евро, вместо 69,99 евро. Смарт часовникът е способен да следи прецизно активността на своя потребител с двата си модула GPS и Glonass и поддържа четири спортни режима. Общува двупосочно със смартфоните посредством Bluetooth интерфейс, за да информира потребителя за ключови показатели като сърдечен пулс, изминато разстояние, скорост и т.н., както и да приема известия.

Тази ТВ приставка превръща телевизора в център за мултимедийно развлечение

И накрая, можете да превърнете домашния си телевизор в мултимедиен център с помощта на ТВ приставката X96mini, която струва 25,25 евро. Това Android устройство добавя интернет възможности към телевизора или монитора (с HDMI интерфейс), като се свързва към мрежата безжично през Wi-Fi или жично през RJ45 и осигурява достъп до разнообразно уеб съдържание на големия екран.

Коментар