Три продукта на Xiaomi на намалени цени

Няколко интересни продукта на Xiaomi за лайфстайл и умния дом са достъпни в момента с големи отстъпки в онлайн магазина Tomtop за ограничен бройки. Това са електрически скутер Xiaoim M365, електрически велосипед Xiaomi Qicycle и робот-прахосмукачка Xiaomi Mijia. Устройствата се доставят от европейски склад, без допълнителни митнически такси, съобщиха от търговеца.

Този скутер изминава 30 км с едно зареждане, при максимална скорост 25 км/ч

Електрическият скутер Xiaoim M365 е направен от алуминиева сплав с качество за самолетната индустрия. Той е лек (тежи само 12,5 кг) и същевременно много здрав, може да измине 30 км с едно зареждане на батерията, при максимална скорост 25 км/ч, и да издържи човек с тегло до 100 кг. Скутерът има двойна спирачна система E-ABS, система за възстановяване на кинетичната енергия и сгъваем дизайн, който го прави удобен за носене.

Можете да поръчате скутера тук: Xiaomi M365 – на цена от 383,23 евро.

Електрическият велосипед изминава 45 км, возейки човек с тегло до 100 кг

Подобен продукт е електрическият велосипед Xiaomi Qicycle. Той също е направен от алуминиева сплав, която го прави лек (тежи 14,5 кг) и същевременно много здрав – издържа човек с тегло до 100 кг, като може да измине 45 км с едно зареждане на батерията, при максимална скорост 20 км/ч. Разчита на 220W безчетков двигател и също така е сгъваем за удобно носене навсякъде.

Можете да поръчате велосипеда тук: Xiaomi Qicycle – на цена от 679,37 евро.

Роботчето ще премахне дори космите, които оставят по пода домашните любимци

Полезен домашен помощник се явява роботът-прахосмукачка Xiaomi Mijia, който ще почисти самостоятелно и интелигентно дома ви. Няма прегради за това устройство – то ще отстрани и най-дребните „боклучета“ навсякъде по пода, вкл. около ръбовете, в ъглите и под под мебелите, без да оставя „слепи“ зони. Роботчето ще премахне дори космите, които оставят по пода домашните любимци.

Можете да поръчате прахосмукачката тук: Xiaomi Mijia – на цена от 348,39 euro (за последните няколко бройки).

Коментари по темата: „Три продукта на Xiaomi на намалени цени”

добавете коментар...

  1. Георги Маринов

    Толкова е здрав, че се чупи, като солета. Платена статия

Коментар