4K Action Camera – камера за спорт, снима и на 30 метра под вода

4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera ще задоволи претенциозния вкус на ентусиастите

Екшън камерите имат специфична пазарна ниша, където обикновените смартфони, фото- и видеокамери не са най-подходящите устройства за заснемане – при спортуване, туризъм, гмуркане и екстремни занимания. Във всички тези случаи се изисква здраво и надеждно закрепено устройство, издръжливо на студ, жега, вода и други тежки условия.

Спортната екшън камера 4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera (на цена от 31 евро с купон за отстъпка L6251BR в онлайн магазина Cafago) има всички характеристики, за да задоволи претенциозния вкус на ентусиастите. Това устройство със 170-градусов обхват може да заснема видео с резолюция 4K Ultra HD със скорост 30fps (интерполирана) и да прави 18-мегапикселови снимки.

4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera може да се ползва и на 30 метра под водата

Големият 2,0-инчов LCD тъчскрийн ще ви позволи да виждате видеото по време на самия запис. Поддръжката на карти памет с капацитет 32GB обезпечава възможност за продължително заснемане и съхранение на видео и снимки с високо качество. За улеснение, камерата има разнообразни режими на заснемане – вкл. единична снимка, автоматично непрекъснато заснемане и др.

4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera е проектирана и за използване под вода, със специален корпус, включен в комплекта, благодарение на който камерата може да заснема видео и снимки на дълбочина 30 метра. Въобще, това устройство е идеално за хората, които спортуват на открито – гмуркане, сърф, ски, колоездене и други подобни активности.

Екшън камерата поддържа запис на карти памет с капацитет до 32GB

Поддръжката на безжична WiFi функция пък позволява управление на камерата и мигновено споделяне на снимките и видеото от вълнуващите и понякога екстремни преживявания чрез смартфона. Нещо повече, в комплекта на камерата е включено дистанционно управление с обхват от 10 метра, което прави снимането значително по-удобно и лесно.

Комплектът на 4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera включва и множество други аксесоари и приспособления, с помощта на които камерата може да се закрепва надеждно на каска, селфи стик, колело или скейтборд, за да се използва пълноценно при различни сценарии. Камерата се захранва от литиево-йонна батерия 3,7V/900mAh, като в комплекта е добавена една допълнителна батерия. Устройството е компактно – има размери 6х4х2,7 см и тежи само 53 грама.

4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera идва с няколко вградени режима за заснемане

Можете да купите екшън камерата тук: 4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera на цена от €31 при използване на купон за отстъпка L6251BR до края на декември, с безплатна доставка.

Коментар