Quelima SQ20 – мини камера и видеорегистратор с нощно виждане

Quelima SQ20 има малки размери – 2,2х2,24х2,2 см – и тежи само 16 грама

Мини камерите са толкова достъпни напоследък, че на практика всеки човек може да се сдобие с подобно устройство за различни цели – да съхрани вълнуващите моменти при спортуване, за наблюдение на дома и офиса или пък да го използва като видеорегистратор в колата.

Мини камера с такава универсална функционалност е Quelima SQ20, която се предлага в онлайн магазина Cafago на цена от €13,49. Това е едно малко, леко (16 грама) и потайно устройство, способно да заснема видео с висока резолюция, да засича движение, да вижда през нощта и с редица други интересни възможности.

С компактни размери и специални функции, тази камера е подходяща за наблюдение на дома и офиса

Quelima SQ20 има широк зрителен обхват от 155 градуса и може да записва видео с резолюция FHD 1920×1080 пиксела, за да уловите и най-фините детайли по време на излет или при екстремни спортове. Нещо повече, интелигентното управление поддържа „Loop-cycle“ видеозапис, за да ви спести притесненията, че картата памет е запълнена – камерата автоматично ще започне да записва върху старото съдържание.

Като се имат предвид малките й размери – 2,2х2,24х2,2 см – и някои специални функции, Quelima SQ20 може да се ползва и като скрита камера за сигурност в дома и офиса. Мини камерата е способна да засече движение до 2-3 метра и също така да вижда в тъмното на разстояние до 3-5 метра, така че крадците няма шанс да останат незабелязани, ако се опитат да проникнат в дома ви или в офиса.

Портативната камера има широк зрителен обхват от 155 градуса

В допълнение, тази хай-тек джаджа с тегло едва 16 грама може да се монтира в колата и да изпълни ролята на видеорегистратор (Car DVR). Нещо повече, тя съдържа магнити, които ще ви позволят да я закрепите на метални обекти – например на съоръжение на спортна площадка – и да запишете случващото се наоколо.

Quelima SQ20 приема microSD карти с капацитет до 32GB и е оборудвана с батерия 3,7V/200mAh. Вграденият CMOS сензор има резолюция 1,2MP и апертура f2.5. Камерата поддържа видеодекодиране H.264 и запис във формат AVI с кадрова честота 30fps, както и снимки в JPEG формат с резолюция 12M (4032×3024 пиксела). Предвиден е порт Mini USB, а в комплекта влизат приспособления за монтиране, USB кабел и подарък – четец на карти.

Мини камерата се доставя в комплект с приспособления за монтиране

Мини камерата и видеорегистратор Quelima SQ20 е достъпна за покупки на цена от €13,49 в онлайн магазина Cafago с безплатна доставка до България.

Коментар