Creality 3D Ender-3 – 3D принтер с голям размер

Creality 3D Ender-3 печата предмети и детайли с размер до 220х220х250 мм

3D принтерите навлизат не само в предприятията, но и в бита на хората, където все по-често се използват за лесно създаване на различни предмети, вкл. играчки, както и за нуждите на дизайнери, в производството на части и за други приложения.

Моделът Creality 3D Ender-3 представлява устройство за отпечатване на предмети и детайли със сравнително голям размер – до 220х220х250 мм и висока точност – до ±0,1 мм. Екструдерът MK-10 значително намалява риска от запушване и лошо екструдиране, а нагревателят покачва температурата до 110 ℃ за около 5 минути, за да отговори на нуждите от бързо загряване и печат.

Creality 3D Ender-3 може да работи онлайн (свързан към компютър) и офлайн (от SD карта)

Този 3D принтер, доставян от онлайн магазина Tomtop, е съвместим с различни 1,7-мм влакна като PLA, ABS, TPU и др. Може да се използва за отпечатване на различни дизайнерски структури, за моделиране на играчки, за архитектурно проектиране, производство на части и детайли. Максималната скорост достига 180 мм/s, като са предвидени два режима на работа: онлайн (свързан към компютър) и офлайн (от SD карта)

Различни предмети и детайли, отпечатани на Creality 3D Ender-3

Захранването на Creality 3D Ender-3 е надеждно защитено, предвидена е и функция за възобновяване на печатането. Ако принтерът бъде изключен или захранването спре инцидентно, след повторно включване машината ще продължи печатането от мястото на прекъсване.

Можете да купите 3D принтера тук: Creality 3D Ender-3 на цена от 153,82 евро в онлайн магазина Tomtop заедно с 5 метра влакно.

Коментар