Creality Ender-3 V3 SE – рентабилен 3D принтер с висока скорост

Ender-3 V3 SE e достъпен 3D принтер с отлична производителност

Една марка при 3D принтерите се превърна във феномен. Линията Ender 3 на Creality създаде мита за рентабилния 3D принтер и превзе пазара бързо след дебюта си. Сега има подобрен модел на легендата, за който ще ви разкажем тук.

Достъпният като цена Ender 3 V3 SE е сравнително нов 3D принтер с ДНК-то на Ender 3, който идва с подобрена производителност само за €155 след купон за отстъпка RTUKS3 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Ender-3 V3 SE се привежда в готовност за печат за 20 минути след отваряне на кутията

Новият модел наследява изключителната производителност на серията Ender 3 и дори я оптимизира още повече. Този 3D принтер е особено привлекателен с невероятно достъпната си цена и характеристики като автоматично нивелиране на леглото, по-бърза скорост на печат, интуитивен UI дисплей, директен екструдер “Sprite”, компактен и елегантен дизайн.

Според специалистите, Ender 3 V3 SE е революция в серията Ender3. Той е подходящ не само за начинаещи, които искат да навлязат в света на 3D принтерите, но и за опитни потребители, привлечени от класиката. Но да видим по-подробно водещите характеристики на 3D принтера.

Ender-3 V3 SE е компактен и елегантен, лесен за използване

Висока скорост на печат: Принтерът впечатлява с максимална скорост на печат от 250 мм/сек. Това ще ви позволи да реализирате на практика идеите си по-бързо отколкото с други модели от серията Ender 3.

Автоматично нивелиране на леглото: Ender 3 V3 SE поддържа прецизно автоматично нивелиране на леглото, което ще ви спести досадните ръчни настройки по време на печат и същевременно ще получите превъзходно качество на отпечатваните модели.

Творческите идеи се реализират бързо с помощта на Ender-3 V3 SE

Визуален потребителски интерфейс: Ще виждате на дисплея прогреса на автоматичното изравняване на леглото и параметрите за печат, ще можете да управлявате нишките и да контролирате работния статус на принтера, докато извършвате други неща.

По-надежден директен екструдер Sprite: Ender 3 V3 SE се предлага с директен екструдер Sprite, който работи с нишки като PLA, PETG и гъвкав TPU. Това ще ви позволи да отпечатате широка гама от различни 3D модели, без да се ограничавате до една нишка.

Ender-3 V3 SE работи с различни нишки, със скорост на печат до 250 мм/с

Бързо сглобяване и лесен печат: 3D принтерът се сглобява и е готов за печат само 20 минути след отваряне на кутията. Дори новаците могат лесно да се впуснат в света на 3D печата – този модел е подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти.

Ето накратко най-важните спецификации на Ender 3 V3 SE:

  • Работно пространство: 220х220х250 мм
  • Максимална скорост на печат: 250 мм/с
  • Точност на печат: ±0,1 мм
  • Височина на слоя: 0,1-0,35 мм
  • Температура на дюзата: ≤260°C
  • Температура на леглото: ≤100°C
  • Мощност: 350W
  • Напрежение: 200-240V, 50/60Hz
  • Трансфер на файлове: SD карта, USB-C кабел
  • Поддържани нишки: PLA, PETG, TPU(95A)

Ender-3 V3 SE е подходящ и за начинаещи, и за опитни потребители

Като цяло, Ender 3 V3 SE е страхотен 3D принтер с отлична производителност, лесен за използване и на достъпна цена. И начинаещи, и опитни потребители могат получат отлични резултати при печат с модела. Несъмнено, много добър избор на 3D принтер.

Можете да купите 3D принтера изгодно тук: Еnder 3 V3 SE 3D Printer – за €155 след купон за отстъпка RTUKS3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар