Сексът в автономните коли е следващото „голямо нещо“

Хората правят секс в колите от доста време, често в дискомфорт. Но според изследователи от Университета в Съри и Оксфорд, предстои еволюция, която те описват като „квартала на червените фенери на Амстердам в движение“.

Безжичният автомобил ще стане подвижен PornHub, пише Криз Матизчък в коментар по темата в ZDNet. Представете си как автономният автомобил се плъзга по магистралата на ниска скорост, а пътуващите в колите непрекъснато се оглеждат дали някой в друга кола не прави секс.

Но подобен сценарий повдига много въпроси. Как хората ще се радват на удоволствията на магистралата, без да свалят предпазните колани? Какво ще стане, ако автомобилът се повреди и технологията изведнъж не може да насочи колата безопасно?

Заключението е, че автомобилът без шофьор не е достатъчно обмислен. Автономните коли могат да породят повече проблеми, отколкото да решат такива. Това, в крайна сметка, ще направи хората по-нещастни и ще провокира разговори, които граничат с абсурда.

Все пак, че ще има поне един бизнес, който ще се облагодетелства от секса в автомобилите без шофьор – това са хората, които почистват вътрешността на колите…

Коментари по темата: „Сексът в автономните коли е следващото „голямо нещо“”

добавете коментар...

  1. ха

    Всъщност “Сексът С автономните коли е следващото „голямо нещо“”. Влиза пътуващият и след кратко пътуване той почва да разговаря: “да те е…”.

  2. ха

    Всъщност “Сексът в автономните коли е следващото „голямо нещо“”. Влиза пътуващият и след кратко пътуване той почва да разговаря: “да те е…”.

Коментар