Handheld Game Console – ретро конзола с 280 игри

Handheld Game Console се предлага заедно с 268 популярни игри

Игрите са нестихващ извор за забавление на млади и стари. Играем на супермощни конзоли, на смартфони и компютри. Но и „добрите стари“ портативни конзоли имат своето очарование и се радват на интерес от геймърите.

Ретро конзолата Handheld Game Console, предлагана в онлайн магазина Cafago на цена от €7,89, включва 268 игри – популярни заглавия, подходящи за деца. От друга страна, колекцията от 80-те и 90-те години на миналия век ще събуди детските спомени и у възрастните геймъри.

Handheld Game Console е компактна и лека, с 2,0-инчов LCD екран

8-битовата конзола с 2,0-инчов LCD екран е удобна за носене в джоба и за игри навсякъде и по всяко време. Портативна и лека – с размери 155х65х20 мм и тегло 82 грама, конзолата е достъпна в различни цветове и работи с три стандартни батерии AAA (не са включени в комплекта). Това е един неангажиращ подарък за всеки над 3 години.

Handheld Game Console се побира в джоба за игри навсякъде и по всяко време

Можете да купите ретро конзолата за игри тук: Handheld Game Console на цена от €7,89 до края на декември в онлайн магазина Cafago, с безплатна доставка.


Още един забавен продукт е изтриващата се пътна карта Scratch Off World Travel Map, която струва само € 2,19. Отпечатана на фина хартия с гланцово покритие, тази карта показва съдържащата се в нея ценна информация за държави и градове, когато премахнете покритието с изтриване – например с монета.

Scratch Off World Travel Map има размери 42х30 см и тежи около 90 грама

Черният фон и покритието от медно фолио я правят да изглежда стилно на всяка стена. Картата е в малък размер – 42х30 см и тежи около 90 грама. Това също е един подходящ подарък за любителите на пътувания и деца, които могат да научат с картата повече за градовете и държавите по забавен начин.

Scratch Off World Travel Map разкрива информация за градовете и държавите при изтриване на покритието

Можете да купите картата тук: Scratch Off World Travel Map на цена от €2,19 в онлайн магазина Cafago с купон за отстъпка L755OS, валиден до края на декември, с безплатна доставка.

Коментари по темата: „Handheld Game Console – ретро конзола с 280 игри”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Е какви са тия игри никъде не пише?

Коментар