Lixada DMX LED Light – осветление за клубно и домашно парти

Lixada DMX LED Light позволява контрол на цветовете и скоростта на промяна със звук и музика

Феновете на светлинни шоута най-често се възползват от протокола DMX, който дава пълен контрол над свързани помежду си лампи в клубове, бални зали, DJ партита и дори за развлечение у дома. В зависимост от целите, организирането на светлинните ефекти може да не струва цяло състояние.

Професионалната 9/11-канална лампа Lixada DMX-512 LED Light се отличава с ниска енергийна консумация, широки възможности за контрол и лесен монтаж. Моделът се предлага в онлайн магазина Tomtop на цена от 65,92 евро с доставка от европейски склад и е подходящ за изграждане на по-големи инсталации за организиране на светлинно шоу – както професионално, така и за домашни цели.

Лампата се управлява чрез популярния в осветителните системи протокол DMX

LED лампата поддържа 4 режима на управление: DMX512, „master-slave“, активен звук и автоматичен. Дизайнът на сензора позволява на потребителя да контролира цветовете и скоростта на промяна със звук и музика. На сайта на продукта е публикувана таблица с описание на всички функции от менюто, които дават богат избор от възможности на авторите на светлинни атракции за DJ парти, клубове, домашно парти и на други места.

Lixada DMX-512 LED Light идва в комплект с монтажна скоба за закачане на рамка с други лампи, инсталиране на стена или на пода. Може да се върти хоризонтално и вертикално (pan/tilt) съответно на 540° и 180° градуса. Лампата разполага и с LED дисплей за по-лесно управление. Работи със стандартно напрежение AC 100-240V/50-60Hz и има мощност 25 вата.

Лампата може да се върти хоризонтално и вертикално съответно на 540° и 180°

Това осветително тяло за ефекти поддържа 8 цвята – син, розов, червен, светлосин, жълт, зелен, оранжев и бял, с електронно затъмняване от 0 до 100%. Животът на Lixada DMX-512 LED Light е 100 000 часа, според спецификацията на производителя. Придружаващият кабел е дълъг 125 см. Лампата има размери 14,5х17х23,5 км и тежи 2670 грама.

Lixada DMX LED Light е подходяща за светлинни ефекти в дискотеки, клубове, както и у дома

Можете да купите LED лампата тук: Lixada DMX-512 LED Light на цена от 65,92 евро в комплект с приспособления за инсталиране и инструкции, с доставка от европейски склад.

Коментар