Tenda AC10U – премиум рутер на пазара у нас

Двубандовият рутер Tenda AC10U използва мощен 1-гигахерцов процесор и 128MB DDR3 памет

Производителят на мрежово оборудване Tenda Technology обяви локална наличност на своя премиум WL рутер AC10U за българския пазар. Устройството ще се предлага на цена от около 90 лв. с ДДС с 24-месечна гаранция от официалния дистрибутор Most Computers.

Моделът разполага с 5 порта – 3xGE LAN, 1xGE WAN и 1xUSB, както и с 4x5dBi външни Omni антени. Осигурена е съвместимост с най-новия 802.11ac Wave 2.0 WiFi стандарт. Работните честоти са 5GHz и 2,4GHz със скорост съответно от 867Mbps и 300Mbps.

Двубандовият рутер Tenda AC10U използва мощен 1-гигахерцов процесор и 128MB DDR3 памет, които гарантират силен и постоянен Wi-Fi сигнал и оптимална енергоефективност. Функционалният USB интерфейс поддържа споделяне на мултимедийно съдържание и разширения за принтер, докато PPPoE протоколът позволява мигриране на потребителските данни от оригиналния рутер.

Премиум рутерът Tenda AC10U осигурява силен и постоянен Wi-Fi сигнал

Допълнителни функционалности от полза за потребителите са MU-MIMO, Beamforming+ и APP Management. Благодарение на технологията MU-MIMO, AC10U може да комуникира с множество безжични Wi-Fi устройства като оптимизира скоростта и покритието. Пространственото филтриране, или Beamforming+, отговаря за преноса на сигнал в определена посока и елиминира околните смущения.

Приложението Tenda WiFi пък предоставя възможност за онлайн ъпгрейд и отдалечено управление на мрежата и свързаните устройства, както и информация за използването в реално време.

Коментар