Anet A6 – достъпен 3D принтер с лесно управление

Anet A6 е 3D принтер за начинаещи и любители на триизмерното творчество

Принтерите за триизмерен печат постепенно намират своите приложения – за домашна употреба, за нуждите на бизнеса, в проектирането и производството. На пазара се предлагат все по-достъпни 3D принтери, които могат да се използват с успех за различни цели – от печатане на играчки и сувенири до прототипи на архитектурни дизайни.

Ценово-ефективен и лесен за използване е моделът Anet A6, който се предлага в момента на намалена цена от €139,35 в онлайн магазина Cafago (валидна с купон за отстъпка L186OS до средата на януари). Това е „направи си сам” устройство, което се доставя в комплект с консуматив – 10 метра влакно, така че можете да го използвате незабавно за вашите проекти, след като го сглобите.

Anet A6 може да се ползва за най-различни цели – както у дома, така и в офиса

LCD екран за визуализиране на оперативна информация и действия с един бутон улесняват максимално работата с 3D принтера. В допълнение, моделът поддържа SD карти и офлайн принтиране, така че можете да го ползвате и без да е свързан към компютър. Това е устройство за печат на играчки и сувенири, приспособления за офиса, демонстрационни прототипи за нуждите на дизайнерите, предмети за образователни цели и за редица други приложения.

В техническо отношение, Anet A6 се управлява от дънна платка с висока производителност и много функции, а усъвършенстваният стъпков двигател работи тихо и има дълъг живот. Принтерът използва изцяло металната дюза с висока точност, хомогенно загряване за по-изящен печат, вентилатор за въздушно охлаждане, който трудно де запушва, и стабилен захранващ блок.

Anet A6 използва изцяло метална дюза с висока точност

3D принтерът може да се ползва с много видове нишки, вкл. ABS, PLA, HIPS, PP и найлон. Максималната температура на дюзата е 260°C, а на алуминиевото легло – 50-100°C. Принтерът може да печата едноцветни предмети с максимален размер 220х220х250 мм при скорост 10-150 мм/сек, точност 0,10 мм и дебелина на слоя 0,1-0,3 мм. Захранва се със стандартно напрежение 110V-240V и консумира 240W мощност, съвместим е с операционни системи Windows XP/Win7/Win8/Mac/Linux.

Anet A6 се доставя в комплект с 10 метра 3D влакно с диаметър 1,75 мм, SD карта с електронно ръководство за потребителя, четец на карти и всички необходими части и инструменти за сглобяване. Устройството има размери 48х40х40 см и тежи чисто около 8,3 кг. Моделът се препоръчва за начинаещи и любители на 3D произведенията, които могат да развихрят въображението си с това устройство – то е достъпно като цена и същевременно предлага желаното качество.

Anet A6 се доставя в комплект с 10 м влакно с диаметър 1,75 мм

Можете да купите 3D принтера тук: Anet A6 на цена от €139,35 с купон за отстъпка L186OS, валиден до средата на януари 2019 г., и безплатна доставка.

Коментари по темата: „Anet A6 – достъпен 3D принтер с лесно управление”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    баси, това преди 2-3 години щеше да е 1000 долара

  2. машина на времето

    Можете да купите 3D принтера тук: Anet A6 на цена от €139,35 с купон за отстъпка L186OS, валиден до средата на януари 2010 г., и безплатна доставка.
    ? ! ?
    След като си сглобя “машина на времето” ! Обещавам да си купя и без валиден купон 😉

Коментар