Viber 10 – нов дизайн, чат със скрити номера и групови обаждания

Viber 10 прави комуникацията по-интуитивна и лесна за хората

Нова версия 10 на Viber, една от водещите платформи за разговори в света, идва с изцяло променен дизайн, подобрено изживяване за потребителите и оптимизирани функционалности, които осигуряват два пъти по-бърза работа с приложението.

Viber 10 затвърждава ангажимента към потребителите за 100% конфиденциалност, с цялостно криптиране от край до край, зададено по подразбиране за всички индивидуални и групови чатове и обаждания.

Удобна навигация: Работата с приложението е по-приятна, благодарение на олекотения и изчистен интерфейс, който помага на потребителите да се ориентират по-лесно и да намират това, което търсят по-бързо.

Лесен достъп: Потребителите виждат всички индивидуални и групови чатове, Communities и чат ботове с любимото си съдържание в един основен списък.

Самостоятелен екран за обаждания: Хронологичен списък на обажданията, заедно с всички контакти и достъп до Viber Out кредитите си в актуализиран екран „Обаждания“/”Calls”.

Viber 10 включва и две чисто нови функционалности, които го правят още по-удобно, интуитивно и сигурно приложение за комуникация:

Hidden-number Chats (чатовете със скрити номера): Във Viber Communities вече могат да си пишат потребители, които нямат запаметени телефонните си номера. Един потребител може лесно да изпрати съобщение на друг в рамките на Community, като натисне снимката му директно в чата или в списъка с последователи на това Community.

Потребителят от другата страна може да реши да разкрие номера си, в случай, че иска, a в противен случай, номерът остава скрит. По този начин разговорите с нови и непознати членове на дадено Community, които искат да общуват директно помежду си, остават защитени.

Viber Group Calls (групови обаждания във Viber): Те позволяват на потребител да стартира групово обаждане с максимален брой от 5 участници в разговора или пък да инициира обаждане директно от групов чат между не повече от 5 потребители. В началото тази функционалност ще е достъпна само за гласови обаждания, а на следващ етап и за групови видео обаждания.

Новата версия Viber 10 идва след множество тестове и анализ, като целта е комуникацията да стане по-интуитивна и лесна за хората, които използват Viber по света“, споделя Джамел Агауа, глобален изпълнителен директор на Viber.

Viber 10 ще стане достъпен за потребителите по света поетапно в следващите няколко дни, в официалните онлайн магазини App Store за iOS устройства и Google Play Store за Android смартфони и таблети.

Даунлоуд: Viber

Коментари по темата: „Viber 10 – нов дизайн, чат със скрити номера и групови обаждания”

добавете коментар...

  1. Рико

    Телеграм го бие отвсякъде, а пък гледам че постоянно хората, които го ползват се увеличават

  2. някой

    оценки те на новата версия10 в google play са около нулата. този бледо сив текст на бял фон…

Коментар