Anycubic MEGA I3 – бърз 3D принтер с широко приложение

Anycubic MEGA I3 печата предмети с размери 210х210х205 мм и скорост от 20 до -100 мм/сек

Триизмерният печат навлиза сравнително бързо – не само в производството, образованието и различни сфери на бизнеса, но и в малките и домашни офиси на професионалисти-дизайнери, както и сред ентусиастите, които могат да реализират идеите и хрумванията си с помощта на достъпен 3D принтер.

Нуждите на широк кръг от потребители посреща моделът Anycubic MEGA I3, предлаган в онлайн магазина Cafago на намалена цена от €254,02 (с купон за отстъпка L346OS) до края на март. С този 3D принтер ще можете да печатате най-различни нещаза декоративни цели, за нуждите на образованието или медицината, индустриални прототипи, предмети на изкуството и, разбира се, играчки.

Anycubic MEGA I3 е малко устройство, способно да печата големи предмети с добра производителност

Какво можете да очаквате от разглеждания модел? На първо място, възможност да печатате сравнително бързо триизмерни обекти с размери 210х210х205 мм – при скорост от 20 до -100 мм/сек и с висока прецизност от 0,05-0,3 мм. С други думи, ще имате устройство с малки габарити, но способно да печата големи предмети с добра производителност.

Anycubic MEGA I3 може да работи с различни материали, вкл. PLA/ABS/HIPS/Wood влакна, като в комплекта на устройството е включен 1 кг черно влакно. Самото сглобяване на принтера е максимално опростено – целият процес се свежда до инсталиране на 8 винта и вмъкване на 3 линии. Проектиран на базата на дънна платка Trigorilla, принтерът е лесен за използване, с поддръжка на множество драйвери и широк набор от разширителни портове.

Anycubic MEGA I3 намира широко приложение за печат на най-различни предмети

3,5-инчов тъчскрийн с висока чувствителност улеснява управлението, настройките, печата и достъпа до функциите на устройството. Здрава метална рамка осигурява висока стабилност на принтера по време на работа. Устройството се захранва директно от електрическата мрежа 100-240V, 50/60Hz.

Anycubic MEGA I3 се отличава с редица интелигентни функции. Така например, с един клик можете да възстановите печатането от момента на инцидентно прекъсване на тока или изчерпване на влакното, като така ще спестите време и материал. Налична е също функция за автоматично нивелиране.

Anycubic MEGA I3 е снабден с чувствителен тъчскрийн за управление

Принтерът използва технология на печат FDM (моделиране чрез отлагане) и Cura софтуер за изрязване. Данните се подават от карта памет, а експертите могат да ползват и наличния USB порт. Anycubic MEGA I3 има размери 45,3х41х40,5 см и тежи 10 кг. В комплекта са включени всички необходими части и принадлежности за сглобяване и работа на принтера, вкл. 1 кг влакно и карта памет 8GB.

Anycubic MEGA I3 се доставя в комплект с всички необходими части, влакно и карта памет

Можете да купите 3D принтера тук: Anycubic MEGA I3 на цена от €254,02, валидна с купон за отстъпка L346OS до края на март.

Коментари по темата: „Anycubic MEGA I3 – бърз 3D принтер с широко приложение”

добавете коментар...

  1. незнайко

    чудничко, аз пък що ли го купих с повече от 100 евро по – малко, преди няколко месеца, отколкото тук го предлагат?

Коментар