MX10 Smart TV Box – решение за домашно кино с 4К UHD

MX10 Smart TV Box се доставя с дистанционно, но може да се ползва също с мишка и клавиатура

Мини компютрите, използвани като допълнение към телевизора, за да разширят неговите възможности, продължават да са актуален продукт. Въпреки сериозния напредък в развитието на телевизорите, тези компактни устройства често се оказват по-удобни за достъп до интернет съдържанието, а освен това са способни напълно да преобразят по-старите телевизори.

Цените на ТВ приставките са напълно поносими, предвид възможностите, които предлагат. MX10 Smart TV Box, например, струва €34,18 в онлайн магазина Cafago, като същевременно идва с производителен хардуер и актуална операционна система Adnroid 9.0 за стабилна и оптимизирана работа.

MX10 Smart TV Box разчита на производителен хардуер и операционна система Adnroid 9.0

Това устройство се свързва, от една страна, към HDMI порт на телевизора или LCD, а от друга – към домашната мрежа за интернет (жично или безжично) и превръща големия екран в център за мултимедийно развлечение с филми, игри, видео, музика и всевъзможни Android приложения, при това с най-високо качество.

Под капака на MX10 Smart TV Box работи сериозен хардуер. Четириядреният 64-битов процесор RK3228 Cortex-A53 е допълнен от графичен блок Mali-450 GPU, 2GB оперативна памет DDR3 и 16GB постоянна флаш памет eMMC. Устройството е способно да възпроизвежда 4K видео с декодиране H.265, H.264 и VP9 и поддържа напреднали видео технологии като HDR 10.

MX10 Smart TV Box разполага със съвременен HD 2.0a интерфейс, както и с AV изход

Поддръжката на хардуерно 4K UHD видео декодиране осигурява гладко възпроизвеждане на филми с най-висока резолюция (ако и телевизорът поддържа такава). На практика ще се сдобиете с 4К домашно кино, с възможност да гледате филм във всеки формат, благодарение на H.265 и VP9 декодирането (устройството има също интерфейс HD 2.0a за 4k@60Hz) .

MX10 Smart TV Box се свързва към домашната мрежа безжично през Wi-Fi или жично към 10/100M LAN през стандартен RJ-45 порт. Предвидени са още два порта USB (2.0 и 3.0) за периферни устройства като мишка, клавиатура или сторидж, съвременен HDMI 2.0a интерфейс и AV изход за по-стари телевизори. Налични са също също порт за карти памет и дистанционно управление.

Два USB порта позволяват свързване на периферния устройства към MX10 Smart TV Box

Можете да купите ТВ приставката тук: MX10 Smart TV Box – на цена от €34,18 в онлайн магазина Cafago, с безплатна доставка.

Ето и още няколко продукта в същия магазин на намалени цени в момента:

3D принтер TRONXY X3 Desktop 3D Printer Kit на цена от €148,99 с купон за отстъпка L463OS, валиден до края на март.

Безжични слушалки JBL T450BT Wireless Bluetooth Headphones на цена от €68,37.

Безжична мини камера Mini USB Camera HD 1080P WIFI Wireless Wall Adapter на цена от €21,99.

Коментар