Yeelight LED смарт осветление – икономично и функционално

LED осветлението Yeelight може да се управлява от дистанционно или от мобилно приложение

Времето за смарт осветление в дома настъпи. Всички технологии за тази цел са налични, разнообразието от осветителни тела расте, а цените са достъпни за всички потребители. Ето две предложения за смарт LED осветление от онлайн магазина Cafago.

Светодиодна лампа за тавана с умни функции, които могат да се управляват през Wi-Fi от мобилно приложение или през Bluetooth дистанционно, включено в комплекта, е моделът Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light. Лампата струва €58,01 (с купон за отстъпка L2595L) и ще ви зарадва с различни режими на работа, съвместимост с популярни умни колонки за дома и особено важно – със смарт гривните XIAO MI за автоматично изключване, когато спите.

LED лампата има кръгъл дизайн и се монтира на таван или стена

Можете да използвате LED лампата на различни места в жилището – в спалнята, дневната, в стаята за учене или работа. Тя ще пасне на интериора в повечето помещения с ненатрапчивия си кръгъл дизайн. Още по-полезна е възможността за настройка на лампата в различни режими – от мека нощна светлина до ярка дневна.

Сред интелигентните функции са също така настройките на важни параметри и планирането на график за включване и изключване. Лампата има мощност 28W, яркост 1800 лумена, 240 LED елемента и време на живот 40 000 часа. Мобилното приложение е достъпно за Android и iOS смартфони и таблети.

LED лампата може да се настрои да излъчва мека нощна светлина

Можете да купите смарт лампата тук: Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light – на цена от €58,01, валидна с купон за отстъпка L2595L до 15 април.


Ако търсите повече мощност и разширена функционалност, интересно предложение е смарт лампата за таван Xiaomi Yeelight AC176-264V 33W 294 LEDs Intelligent Ceiling Light Lamp, която се предлага на цена от €114,36 (с купон за отстъпка L2830L). С 294 LED елемента тя има обща мощнос 33W и яркост 18000 лумена, а животът й превишава 40 000 часа.

Тази LED лампа ще ви очарова с елегантния си и изискан дизайн

LED осветлението се контролира безжично от смартфон под Android или iOS, вкл. промяна на яркостта и цветовата температура в диапазона 2700-6500k. Това осветително тяло е подходящо както за дневната, така и за останалите стаи в жилището, като поддържа различни цветове, а съвместимостта с умни джаджи осигурява и гласов контрол – например чрез XIAO MI.

Моделът е също така устойчив на прах по стандарта IP50 и на насекоми. Разтегателното висящо въже на лампата може да се регулира по височина в диапазона 0,5-1,5 м, така че да пасне най-добре на индивидуалните нужди и осветителното тяло да е максимално удобно за използване. Дизайнът на лампата  я прави чудесно допълнение към домашната декорация.

Таванната LED лампа е способна да излъчва светлина в различни цветове

Можете да купите смарт лампата тук: Xiaomi Yeelight AC176-264V 33W 294 LEDs Intelligent Ceiling Light Lampна цена от 114,36, валидна с купон за отстъпка, L2830L, и платени мита.


И накрая, ако се нуждаете от повече сторидж в смартфона си или за друго електронно устройство, една оферта привлича особен интерес – това е картата памет Kodak Micro SD Card 256GB TF Card U3. Тя се предлага само за €35,15 в момента с безплатна доставка. Поддържа четене да данни със скорост 100MB/s и запис при 80MB/s.

Картата с капацитет 256GB ще задоволи всички нужди от преносим сторидж

Линията microSD карти на Kodak включва модели с капацитети 32GB, 64GB, 128GB и 256GB.  Тези карти памет могат да се ползват за съхранение и прехвърляне на снимки, видео и документи в смартфони, таблети, лаптопи, фото- и видео камери, плейъри, дронове и други устройства, а с по-новите версии на Android – и за пускане на приложения и игри, като разширение на оперативната памет.

Коментар