Виваком пусна оптична мрежа и в Разград

Над 1 200 000 домакинства в страната могат да се възползват от услугите по оптика на Виваком (източник: CC0 Public Domain)

Разград е поредният град в страната, обхванат от оптичната мрежа на Виваком. Хората там вече могат да се възползват от високоскоростен интернет и интерактивна телевизия, съобщиха от телекома.

Оптичната технология дава достъп до две фиксирани услуги на Виваком – интернет със скорост до 900 Mbps и интерактивна телевизия с повече от 230 канала, от които повече от 60 се излъчват с HD качество.

От този месец вече над 1 200 000 домакинства в страната ще могат да се възползват от услугите по оптика на Виваком, подчертаха от компанията. Освен по-високи скорости оптичната мрежа осигурява по-стабилна интернет връзка и не зависи от метеорологичните условия.

Домакинствата с достъп до оптичната мрежа на Виваком ще продължават да растат с планираното разширяване на мрежата, уточниха от телекома.

Коментари по темата: „Виваком пусна оптична мрежа и в Разград”

добавете коментар...

  1. flashko

    Мда, за цената от сайта им пише ‘Стандартна цена 149.80 лв. с 24-месечен договор’. Скоростите са 900 Mbps / 300 Mbps и като цяло интернета им излиза направо ‘златен’ като цена.

Коментар