Adata обяви награди и промо оферти за 18-ия си рожден ден

Феновете на Adata ще могат да се възползват от награди и промо оферти с отстъпки до 50% (източник: Adata Technology)

С промоционални оферти и игра с разнообразни награди ще отбележи 18-ия си рожден ден тайванската компания Adata – производител на DRAM модули, NAND флаш продукти и мобилни аксесоари. Активностите ще продължат до началото на месец юни.

Игра „Изпрати съобщение до бъдещето“

Кампанията ADATA Day започна на 4-и май и ще приключи на 3-и юни. В страницата на играта участниците ще могат да напишат съобщения до бъдещето, които компанията ще изпати в избрано от тях време до посочен от тях получател.

Всички, изпратили имейли, ще бъдат включени автоматично в томбола с много награди, сред които GoPro HERO, iPad, Nintendo Switch, Erato Wireless Bluetooth headset и още устройства от Adata. Участниците могат да изпращат неограничен брой съобщения, с което да увеличат шансовете си за успех в томболата.

Оферти с отстъпка до 50%

Феновете на марката ще имат възможност да се възползват и от промо оферти с намаление до 50% за избрани артикули на компанията, в това число и гейминг продукти от бранда XPG, сред които външни батерии, външни хард дискове, SSD устройства, мобилни и гейминг аксесоари.

Коментар