Теленор отваря 5G парк офис за дигитални номади

Откритите работни пространства и споделените офиси привличат все повече млади хора (снимка: CCO Public Domain)

Теленор обяви, че отново ще отвори парк офис за дигитални номади, които искат да поработят на открито. Креативното офис пространство в столичния парк „Заимов” ще бъде подсигурено с безплатна безжична интернет връзка по технология 5G.

От 9 до 13 септември парк офисът ще посреща гости от 9:00 до 18:00 ч. В него ще има 30 работни места, а Теленор ще организира и серия от безплатни уъркшопи и презентации на новости и успешни практики в дигиталната среда.

Инициативата на Теленор е насочена към т. нар. „дигитални номади” – хора, които искат да развиват своята кариера, без това да им пречи да имат свободата да работят от различни места.

Откритите работни пространства и споделените офиси привличат все повече млади хора със свободни професии или служители на компании, които дават възможност за дистанционна работа.

Поредното издание на парк офис е част от 5G тестовете на Теленор. Заедно с партньори, компанията тества различни приложения на 5G технологията в сферата на здравеопазването, менторството и забавленията.

Коментар